Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η MSI λέει πως η σειρά MAG Coreliquid E εμφανίζει προβλήματα και εκδίδει επιστροφές χρημάτων και αντικαταστάσεις προϊόντος

      Υπάρχουν θόρυβοι σε ορισμένα προϊόντα της σειράς MAG Coreliquid E-series

    Η MSI Japan απολογείται για προβλήματα στις αντλίες ψύξης της σειράς MAG Coreliquid E και προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ επιστροφής χρημάτων ή αντικατάστασης. Οι ελαττωματικές αντλίες παρουσιάζουν περισσότερο θόρυβο από ό,τι σχεδιάστηκε και επίσης η πτερωτή προσκρούει στην κοιλότητα με ταχύτητες άνω των 1.600 στροφών ανά λεπτό. Από αυτό επηρεάζονται τέσσερα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων των MAG Coreliquid E240 240mm και MAG Coreliquid E360 360mm.

     

    Η εταιρεία αναφέρει πρόβλημα στην εσωτερική έλικα των αντλιών και επισημαίνει ότι πρόκειται για ζήτημα ελέγχου ποιότητας. Παρά το γεγονός ότι η σειρά πωλείται παγκοσμίως, η ανακοίνωση προήλθε μόνο από την MSI Japan, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν τα ελαττωματικά μοντέλα περιορίζονται στην ιαπωνική αγορά. Οι πελάτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα καλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με την εταιρεία για εξυπηρέτηση.

     

    Το πρόβλημα αυτό δεν είναι η πρώτη περίπτωση αντικατάστασης AIO ψυκτρών από την MSI, καθώς το 2022 ανακάλεσε κάποια μοντέλα MAG Coreliquid R λόγω προβλημάτων απόφραξης. Στην περίπτωση αυτή, η ανάκληση αναρτήθηκε στην αμερικανική έκδοση του ιστότοπου της MSI και προσέφερε μόνο αντικαταστάσεις, χωρίς δυνατότητα επιστροφής χρημάτων.

     

    Η MSI είναι σχετικά νεοεισερχόμενη στην αγορά υγρών ψυγείων AiO, παρουσιάζοντας τα πρώτα προϊόντα CoreLiquid τον Μάιο του 2020. 


    Πηγή
    Φωτογραφία: Tom's Hardware
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.