Jump to content


  • astrolabos
    astrolabos

    Η Nvidia μηνύθηκε για τους προσαρμογείς τροφοδοσίας της RTX 4090

      Δυσαρεστημένος κάτοχος της RTX 4090 τα βάζει με την πράσινη ομάδα

    Ένας απογοητευμένος κάτοχος κάρτας γραφικών RTX 4090, που αντιμετώπισε το περίφημο πρόβλημα της τήξης της  υποδοχής τροφοδοσίας, κατέθεσε αγωγή κατά της Nvidia. Κατατέθηκε σε δικαστήριο της Καλιφόρνια στις 11 Νοεμβρίου, η μήνυση μπορεί να αποτελέσει επώδυνη ανάγνωση για τη Nvidia και περιλαμβάνει πολυάριθμους ισχυρισμούς από απάτη έως αδικαιολόγητο πλουτισμό.

    Η υπόθεση αναφέρεται σε ευρέως αναφερόμενες περιπτώσεις του νέου τύπου υποδοχής τροφοδοσίας 16 ακίδων που χρησιμοποιείται από τις πλακέτες GeForce RTX 4090 της Nvidia, την υπερθέρμανση και την τήξη της υπό βαρύ φορτίο. 

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η μήνυση ισχυρίζεται ότι η Nvidia πώλησε RTX 4090 με "ελαττωματικά και επικίνδυνα βύσματα και καλώδια τροφοδοσίας, γεγονός που έχει καταστήσει τις κάρτες γραφικών μη λειτουργικές και αποτελεί σοβαρό κίνδυνο ηλεκτρικής ζημιάς και πυρκαγιάς για κάθε αγοραστή."

    Είναι αξιοσημείωτο ότι ο ενάγων, ο Lucas Genova, περιγράφει τον εαυτό του ως "έμπειρο στην εγκατάσταση εξαρτημάτων υπολογιστή όπως κάρτες γραφικών", στοχεύοντας έτσι να αποτρέψει κάθε συνέπεια σφάλματος χρήστη στο δικαστήριο.

    Για απόδειξη της εκτεταμένης φύσης των αστοχιών, η μήνυση αναφέρεται σε ένα θέμα στο Reddit το οποίο καταγράφει τα τεχνικά χαρακτηριστικά των αστοχιών σε λεπτομερώς και καταγράφει (κατά τη στιγμή της σύνταξης) 26 χρήστες του Reddit που έχουν βιώσει το ίδιο πρόβλημα.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Future
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.