Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Nvidia φέρεται να επαναφέρει τις mining επιδόσεις στις GeForce RTX 30 LHR

    Τα τελευταία προγράμματα οδήγησης της Nvidia για τα λειτουργικά συστήματα Windows και Linux της Microsoft απενεργοποιούν την τεχνολογία περιορισμού του ρυθμού κατακερματισμού εξόρυξης LHR (Lite Hash Rate) της εταιρείας που εισήχθη πέρυσι και ουσιαστικά ενεργοποιούν εκ νέου τις mining δυνατότητες των καρτών γραφικών GeForce RTX 30-series LHR. Εν τω μεταξύ, τώρα που το Ethereum - το πιο δημοφιλές κρυπτονόμισμα για εξόρυξη σε GPU - έχει περάσει στην ιδέα του proof-of-Stake, δεν φαίνεται ότι η εξόρυξη GPU θα επανέλθει.

     

    s9emhvwodht91.webp

     

    Το πρόγραμμα οδήγησης Windows που κυκλοφόρησε πρόσφατα η Nvidia έκδοση 522.25 και το πρόγραμμα οδήγησης Linux έκδοση 520.56.06 δεν ενεργοποιούν πλέον την τεχνολογία LHR όταν χρησιμοποιείται λογισμικό εξόρυξης, σύμφωνα με τον χρήστη του Reddit Timbers007. Ως αποτέλεσμα, όλες οι κάρτες γραφικών GeForce RTX 30 της σειράς LHR και GeForce RTX 3070 Ti, RTX 3080 Ti και RTX 3090 Ti της Nvidia μπορούν και πάλι να χρησιμεύσουν για εξόρυξη με το συνολικό hash rate τους.

    Για να μειώσει τη ζήτηση για τις κάρτες γραφικών της σειράς GeForce RTX 30 από τους Ethereum miners, η Nvidia παρουσίασε τα προϊόντα της σειράς LHR με μειωμένο ρυθμό κατακερματισμού τον Μάιο του 2021. Αν και η λύση δεν κράτησε πολύ και έσπασε γρήγορα, περιόρισε κάπως την ελκυστικότητα της σειράς GeForce RTX 30 της Nvidia για τους miners.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Nvidia
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.