Jump to content
  • Newsbot
    Newsbot

    Η Palit επαναφέρει τη GeForce RTX 3060 του 2021 λόγω έλλειψης GPU

    • Η Palit ανακοίνωσε επίσημα την επανακυκλοφορία της GeForce RTX 3060 με την ονομασία Infinity 2 OC.
    • Η κάρτα διατηρεί τις προδιαγραφές του 2021: 3.584 πυρήνες CUDA, 12 GB μνήμης GDDR6 σε δίαυλο 192-bit.
    • Σύμφωνα με το Tom's Hardware, η επαναφορά συνδέεται με την έλλειψη chip που προκαλεί η αυξημένη ζήτηση για AI εφαρμογές.

    Η NVIDIA επαναφέρει τη GeForce RTX 3060, μια κάρτα γραφικών πέντε ετών, σύμφωνα με δημοσίευμα του Tom's Hardware. Η κίνηση αυτή έρχεται εν μέσω έλλειψης εξαρτημάτων που αποδίδεται στην αυξημένη ζήτηση για AI εφαρμογές. Πριν από την Palit, εταιρείες όπως η Gigabyte και η Manli είχαν ήδη διαθέσιμες παραλλαγές της κάρτας σε διάφορες αγορές, χωρίς επίσημη ανακοίνωση.

    Ίδιες προδιαγραφές με το 2021

    Η νέα έκδοση Infinity 2 OC της Palit διατηρεί τις προδιαγραφές της αρχικής RTX 3060: 3.584 πυρήνες CUDA και 12 GB μνήμης GDDR6 σε δίαυλο 192-bit. Πρόκειται για overclocked παραλλαγή, με ρυθμό λειτουργίας (boost clock) έως τα 1.792 MHz, οριακά υψηλότερο από τα 1.777 MHz που ορίζει η NVIDIA ως βασική τιμή για το συγκεκριμένο μοντέλο.

    Η Palit αναφέρει επίσης λειτουργία 0dB, δηλαδή πλήρη διακοπή περιστροφής ανεμιστήρων σε χαμηλό φορτίο. Πρόκειται για ισχυρισμό της εταιρείας, χωρίς ανεξάρτητη επιβεβαίωση από το Tom's Hardware ή άλλη πηγή.

    Πηγές


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.