Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Valve συνεργάζεται με το iFixit για την πώληση ανταλλακτικών για το Steam Deck

    Την περασμένη εβδομάδα η Valve κυκλοφόρησε τα αρχεία CAD για το Steam Deck, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να εκτυπώσει τρισδιάστατα το δικό του κέλυφος συστήματος, αλλά τι ωφελεί αυτό χωρίς το εσωτερικό; Γι'αυτό η Valve τηρεί την υπόσχεσή της να πουλήσει ανταλλακτικά για το Steam Deck, επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν τις δικές τους επισκευές στο σπίτι, μέσω μιας συνεργασίας με το iFixit.

    «Το iFixit θα είναι ένας από τους εξουσιοδοτημένους πωλητές ανταλλακτικών Steam Deck – καθώς και ανταλλακτικών για το κιτ Valve Index VR», έγραψε η Valve σε μια ενημέρωση στο Steam σήμερα. «Ακόμα διερευνούμε τις λεπτομέρειες και θα κοινοποιήσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά σύντομα».

    Αν μεταβείτε στο κατάστημα ανταλλακτικών του iFixit, θα βρείτε μια ποικιλία εξαρτημάτων προς πώληση για συστήματα παιχνιδιών και άλλα gadget, από παλιά iPod έως ηλεκτρικές σκούπες Dyson. Το Steam Deck δεν είναι ακόμα στο κατάστημα του iFixit, αλλά φαίνεται ότι θα αλλάξει λίγο μετά την κυκλοφορία του Steam Deck. Εάν με κάποιο τρόπο σπάσετε ένα αναλογικό μοχλό ή λιώσετε μια σκανδάλη, το iFixit θα είναι ένα από τα προφανώς πολλά μέρη που θα προσφέρει η Valve αντικαταστάσεις.

    Εκτός από αυτές τις ειδήσεις, η Valve έστειλε το iFixit ένα Steam Deck για ένα βίντεο αποσυναρμολόγησης, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.