Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Οι μελλοντικές CPUs της AMD θα υιοθετήσουν την φημολογούμενη υποδοχή AM5+;

    Η AMD φαίνεται να θέτει τις βάσεις για τους επερχόμενους επεξεργαστές της με την ανάπτυξη ενός ανανεωμένου socket με ονομασία AM5+, όπως προκύπτει από τα πρόσφατα ευρήματα του εργαλείου MC Extractor. Η ανίχνευση από το εργαλείο των επεξεργαστών AMD με AM5+ και συγκεκριμένα CPUID έχει πυροδοτήσει εικασίες σχετικά με την επόμενη έκδοση της αρχιτεκτονικής CPU της AMD. Αν και οι λεπτομέρειες παραμένουν στο επίπεδο των εικασιών, οι ενδείξεις δείχνουν ότι η AM5+ θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο της κάποια στιγμή μετά το 2025, εισάγοντας ενδεχομένως νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις για την προσαρμογή στις εξελισσόμενες απαιτήσεις υλικού.

     

    z9ctFt43chHHv35gXpdqWj-970-80.png

     

    Ενώ οι λεπτομέρειες της AM5+ παραμένουν καλυμμένες με μυστικότητα, οι αναλυτές προβλέπουν ότι η υποδοχή πιθανότατα θα ενσωματώνει εξελίξεις όπως ποικίλες τάσεις, ενημερωμένα κυκλώματα τροφοδοσίας και διευρυμένες δυνατότητες διασύνδεσης, όπως USB4 v2 και DisplayPort με UHBR20. Επιπλέον, η δυνατότητα συμβατότητας προς τα πίσω με τις υπάρχουσες μητρικές AM5 θα μπορούσε να απλοποιήσει τη μετάβαση τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τους κατασκευαστές, εξασφαλίζοντας μια ομαλή διαδικασία υιοθέτησης της νέας πλατφόρμας.

     

    Καθώς η AMD συνεχίζει να εξελίσσει τις προσφορές των επεξεργαστών της, η εμφάνιση της AM5+ υπογραμμίζει τη δέσμευση της εταιρείας για καινοτομία και προσαρμοστικότητα στο διαρκώς εξελισσόμενο τεχνολογικό τοπίο. Με την υπόσχεση βελτιωμένων χαρακτηριστικών και δυνητικής συμβατότητας, η AMD στοχεύει να εδραιώσει τη θέση της ως βασικού παίκτη στην αγορά επεξεργαστών, παρέχοντας παράλληλα στους χρήστες βελτιωμένες επιδόσεις και λειτουργικότητα στις μελλοντικές hardware revisions.


    Πηγή
    Φωτογραφία: AMD
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.