Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Περισσότερες εικόνες από την επιφάνεια ψύξης της RTX 4090 Ti της NVIDIA σε μέγεθος... τσιμεντόλιθου

    Τον Ιανουάριο, ο δικτυακός τόπος techpowerup, έριξε μια πρώτη ματιά στη λύση ψύξης 4 υποδοχών που μοιάζει με τσιμεντόλιθο, της επερχόμενης ναυαρχίδας της NVIDIA (που ονομάζεται είτε RTX 4090 Ti, είτε TITAN (Ada). Ο "ExperteVallah" στο Twitter ανέβασε επιπλέον φωτογραφίες του ψυγείου. Ο σχεδιασμός του βλέπει την επιφάνεια απαγωγής θερμότητας να ωθείται σε όλο το πάχος του ψυγείου, και να αερίζεται σε όλο το μήκος του.

     

    qGB6LtKxrPh87POI.jpg

     

    Isfd7t3sSDNIeanN.jpg

     

    Η πλακέτα της κάρτας δεν είναι συμβατική -δεν είναι κάθετη στο επίπεδο της μητρικής κάρτας, όπως κάθε άλλη πρόσθετη κάρτα- αλλά είναι μάλλον κατά μήκος του επιπέδου της μητρικής κάρτας, με πρόσθετες αποσπώμενες θυγατρικές κάρτες που διασυνδέονται με τη μοναδική υποδοχή τροφοδοσίας 12VHPWR και την υποδοχή PCIe. Αυτή η λεπτή, σε σχήμα χάρακα πλακέτα καλύπτει όλο το μήκος της κάρτας, χωρίς να μπαίνει εμπόδιο στις επιφάνειες απαγωγής θερμότητας. Το μήκος χρησιμοποιείται για το μεγάλο ASIC AD102 που είναι πιθανότατα μεγιστοποιημένο (με ενεργοποιημένα και τα 144 SM του), δώδεκα GDDR6X (πιθανώς ταχύτερα 23 Gbps) και ένα VRM μαμούθ που σχεδόν εξαντλεί το όριο σχεδιασμού συνεχούς παροχής ισχύος 600 W του 12VHPWR.

     

    3w7waWrIojIZYKfi.jpg

     

    V9MwP4OXbgpuGvvH.jpg


    Πηγή
    Φωτογραφία: ExperteVallah (Twitter), Hassan Mujtaba (Twitter), VideoCardz
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.