Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το GeForce Now προσφέρει gaming cloud στα 120fps σε επιλεγμένα smartphone Android

    Η Nvidia ανακοίνωσε ότι το GeForce Now υποστηρίζει πλέον το gameplay 120fps σε όλα τα smartphone Android, αναβαθμίζοντας την περιορισμένη λειτουργικότητα του σε μερικά μόνο επιλεγμένα μοντέλα. Το GeForce Now είναι μια υπηρεσία παιχνιδιών cloud που επιτρέπει στους παίκτες να μεταδίδουν παιχνίδια από ψηφιακά καταστήματα όπως το Steam και το Epic Games Store, σε σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους χρήστες να επεκτείνουν την εμπειρία του παιχνιδιού σε υπολογιστή, σε κινητό ή την τηλεόρασή ή να δίνει την δυνατότητα σε κάποιους να παίξουν παιχνίδια που ο υπολογιστής τους δεν είναι αρκετά ισχυρός για να τρέξει μόνος του.

    Η υπηρεσία είναι δωρεάν, αλλά υπάρχει και η επιλογή της πληρωμένης συνδρομής η οποία προσφέρει περισσότερο διαθέσιμο χρόνο στην υπηρεσία και καλύτερη ποιότητα.

    Πέρυσι, η υπηρεσία πρόσφερε την το επίπεδο παιχνιδιού RTX 3080, το οποίο προσφέρει τη δύναμη της τότε δυσεύρετης κάρτας γραφικών, αλλά μέσω του cloud. Αν και ήταν μια ακριβή επιλογή, γρήγορα διαπιστώθηκε ότι είναι η καλύτερη επιλογή για cloud gaming χάρη στο ελάχιστο input lag, την υψηλότερη ανάλυση και τον ταχύτερο ρυθμό ανανέωσης. Με τον ίδιο ρυθμό ανανέωσης που θα προσφέρει το GeForce Now για συσκευές αναπαραγωγής Android αυτήν την εβδομάδα, με τα 120 fps να επεκτείνονται σε όλα τα τηλέφωνα Android τα οποία το υποστηρίζουν. Εάν το τηλέφωνό σας έχει οθόνη 120 Hz, μπορείτε πλέον να μεταδίδετε παιχνίδια σε ροή 120 fps.
    Μπορείτε να βρείτε την επίσημη λίστα των υποστηριζόμενων συσκευών εδώ.

    Η Nvidia λέει ότι η διευρυμένη υποστήριξη θα γίνει δημόσια διαθέσιμη "τις επόμενες εβδομάδες" και ότι η εμπειρία μπορεί να διαφέρει από συσκευή σε συσκευή.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.