Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Ετοιμάζεται το Blade Runner 2099 από τα Amazon Studios

    Ο Ridley Scott, ο οποίος σκηνοθέτησε την ταινία Blade Runner του 1982, είναι ο executive producer της σειράς, Blade Runner 2099, μια συνέχεια της ταινίας μεγάλου μήκους Blade Runner 2049, που κυκλοφόρησε το 2017 σε σκηνοθεσία Denis Villeneuve. Η Silka Luisa, παρουσιάστρια της επερχόμενης δραματικής σειράς Shining Girls του Apple TV+ με την Elisabeth Moss, γράφει και εκτελεί την παραγωγή του Blade Runner 2099, το οποίο προέρχεται από την Alcon Entertainment σε συνεργασία με την Scott Free Productions και τα Amazon Studios.

    Το έργο, το οποίο θα σηματοδοτήσει την πρώτη σειρά Blade Runner, βρίσκεται σε προτεραιότητα ανάπτυξης στα Amazon Studios, τα οποία προωθούν πιθανά σενάρια και εξετάζουν πιθανές ημερομηνίες παραγωγής. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η στελέχωση για την ένταξη συγγραφέων στην παραγωγή. Σύμφωνα με πηγές, Ο Scott μπορεί να σκηνοθετήσει τη σειρά εάν τελικά προχωρήσει στην παραγωγή. Όπως υποδεικνύεται από τον τίτλο του Blade Runner 2099, θα διαδραματίζεται 50 χρόνια μετά το σίκουελ της ταινίας.

    Η εταιρεία, η οποία βρίσκεται πίσω από τη σειρά Prime Video The Expanse, εντείνει τις δραστηριότητες σε όλο το franchise Blade Runner τα τελευταία χρόνια. Πέρυσι έκλεισε μια συμφωνία αδειοδότησης με την Striker Entertainment για τη δημιουργία μιας σειράς καταναλωτικών προϊόντων Blade Runner και, τον Σεπτέμβριο, ο συνιδρυτής και συν-CEO της Alcon Entertainment, Andrew Kosove, αποκάλυψε ότι η εταιρεία έχει δύο άτομα των οποίων η δουλειά είναι να διατηρήσουν το χρονοδιάγραμμα και συνέχεια του franchise ανέπαφα.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.