Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η κυκλοφορία της συνδρομής με διαφημίσεις από το Netflix μεταφέρθηκε τον Νοέμβριο για να προλάβει το Disney+

    Το Netflix επισπεύδει τα σχέδιά του, για το ντεμπούτο της φθηνότερης συνδρομής του που θα υποστηρίζεται από διαφημίσεις, για τον Νοέμβριο -- προκειμένου να προλάβει την Disney+ η οποία αναμένεται να πράξει το ίδιο στις 8 Δεκεμβρίου. 
    Τον Ιούλιο, η εταιρία Netflix είπε στους επενδυτές της ότι στοχεύει να ξεκινήσει το σχεδίο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις «γύρω στις αρχές του 2023». Τώρα, το πλάνο άλλαξε και το νέο αυτό συνδρομητικό πακέτο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις πρόκειται να ξεκινήσει την 1η Νοεμβρίου σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Καναδά, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας και της Γερμανίας. Θα ξεκινήσει δηλαδή σχεδόν ένα μήνα πριν από το Disney+ Basic, με τιμή 7,99 $/μήνα.

    Το Netflix αρνήθηκε να σχολιάσει. «Είναι ακόμα νωρίς για να αποφασίσουμε πώς να λανσάρουμε ένα επίπεδο χαμηλότερης τιμής, που υποστηρίζεται από διαφημίσεις και δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας. Πηγές έχουν επιβεβαιώσει τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας την 1η Νοεμβρίου, η οποία είχε αναφερθεί προηγουμένως από την Wall Street Journal. Το Netflix και ο αποκλειστικός συνεργάτης διαφημίσεων της Microsoft, ζήτησαν από τους αγοραστές διαφημίσεων να υποβάλουν αρχικές προσφορές την επόμενη εβδομάδα, με CPM της τάξης των 65 $ -- το κόστος ανά χίλιες προβολές -- που σημαίνει ότι η εταιρεία είναι ανοιχτή στη διαπραγμάτευση των τιμών των διαφημίσεων. Το τίμημα αυτό είναι πολύ υψηλότερο από τα CPM του κλάδου, τα οποία κυμαίνονται κάτω από τα 20 $. Εικάζεται ότι το αίτημα του Netflix για προτάσεις από αγοραστές διαφημίσεων θα λειτουργήσει ως δημοπρασία, με την εταιρεία να ψάχνει να δει τι θα φέρει η αγορά.


    Πηγή
    Φωτογραφία: terovesalainen - stock.adobe.com
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.