Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Paramount+ κυκλοφόρησε το τρέιλερ για την 6η σειρά Star Trek, "Strange New Worlds"

     

    Η υπηρεσία streaming Paramount+ διαθέτει ήδη πέντε σειρές Star Trek (συμπεριλαμβανομένων των Discovery και Picard) και μόλις κυκλοφόρησαν ένα τρέιλερ για ένα άλλο, το οποίο προέρχεται απευθείας από την αρχική τηλεοπτική εκπομπή της δεκαετίας του 1960, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τους αρχικούς χαρακτήρες της. Ο τίτλος της επερχόμενης εκπομπής είναι Star Trek: Strange New Worlds.

    Όπως έχουμε αναφέρει προηγουμένως, ένα από τα σημαντικότερα σημεία της δεύτερης σεζόν του Star Trek: Discovery ήταν η εμφάνιση των χαρακτήρων της κλασικής πρωτότυπης σειράς (TOS) Capt. Christopher Pike (Anson Mount), Number One (Rebecca Romijn) και Spock (Ethan Peck). Και οι τρεις χαρακτήρες θα εμφανίζονται στη σειρά Strange New Worlds.

    «Αν θέλετε να αναζητήσετε νέα ζωή, πηγαίνετε εκεί που είναι οι εξωγήινοι», μας λέει ο Pike. Αλλά αυτή η εξωγήινη ζωή μπορεί να μην είναι δεκτική στην πρώτη επαφή, καθώς ο Pike και το Enterprise βρίσκονται κάτω από πυρά από εξωγήινους που θεωρούν την παρουσία τους ως «βλασφημία». 

    Το Star Trek: Strange New Worlds κάνει το ντεμπούτο του στο Paramount+ στις 5 Μαΐου 2022. Η πλατφόρμα streaming έχει ήδη δώσει το πράσινο φως για μια δεύτερη σεζόν, με τον Paul Wesley (Vampire Diaries ) να εντάσσεται στο καστ ως μελλοντικός Capt. James T. Kirk του Enterprise.

    Η Ars Technica αναφέρει το καστ ως εξής: 
    Ο Babs Olusanmokun ως Dr. M'Benga
    Η Celia Rose Gooding ως Δόκιμος Nyota Uhura
    Η Jess Bush ως νοσοκόμα Christine Chapel
    Η Melissa Navai ως υπολοχαγός Erica Ortegas
    Ο Bruce Orak παίζει έναν Aenar που ονομάζεται Hemmer.
    Η Christina Chong παίζει την La'An Noonien-Singh (στο ρόλο του εμμονικού για εκδίκηση κακοποιού όπως στη ταινία Khan του Star Trek).


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.