Jump to content


  • astrolabos
    astrolabos

    Η Sony απέρριψε το αίτημα της Κίνας να αφαιρέσει το Άγαλμα της Ελευθερίας από τον «Spiderman»

    Η Sony απέρριψε αίτημα της κινεζικής κυβέρνησης να διαγράψει το Άγαλμα της Ελευθερίας από το "Spiderman: No Way Home" πριν από την κυκλοφορία του. Η απόρριψη  αυτή αποκαλύφθηκε από "πολλές πηγές", σύμφωνα με πρόσφατο άρθρο του δικτυακού τόπου Puck.news. Σύμφωνα με το άρθρο, οι κινεζικές ρυθμιστικές αρχές είχαν ρωτήσει εάν η Sony θα μπορούσε να «διαγράψει το Άγαλμα της Ελευθερίας από το τέλος της ταινίας». Η Sony απέρριψε το αίτημα αυτό δεδομένης της εξέχουσας θέσης του αγάλματος της ελευθερίας στην κορύφωση της ταινίας.

    Απτόητη, η Κίνα στη συνέχεια ρώτησε εάν θα μπορούσαν να ελαχιστοποιήσουν τις σκηνές από το μνημείο, σύμφωνα με το άρθρο του Puck.news. Συγκεκριμένα, αναρωτιόντουσαν "αν η Sony θα μπορούσε να κόψει μερικές από τις πιο πατριωτικές λήψεις του [Tom] Holland να στέκεται στην κορυφή του στέμματος ή να αμβλύνει τον φωτισμό έτσι ώστε το πρόσωπο της Lady Liberty να μην είναι στο κεντρικό πλάνο".


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.