Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Ξεκινά τα γυρίσματα της ταινίας Gran Turismo και έχουμε την πρώτη εικόνα

    Η νέα ταινία Gran Turismo ξεκίνησε τα γυρίσματα και μια εικόνα από την παραγωγή κυκλοφόρησε. Το PlayStation σχεδιάζει πολλές κινηματογραφικές προσαρμογές των μεγαλύτερων franchise του. Ενώ ορισμένοι από τους πιο πιθανούς υποψηφίους όπως το Uncharted και το The Last of Us είχαν προτεραιότητα, άλλοι όπως το Gran Turismo εμφανίστηκαν επίσης, προς μεγάλη έκπληξη όλων.

    Η Sony πήρε τον σκηνοθέτη του District 9, Neill Blomkamp, να διευθύνει μια ταινία Gran Turismo και φαίνεται ότι έχει πραγματικά πολλές δυνατότητες. Η ταινία γυρίζεται τώρα αφού συγκέντρωσε ένα πρωταγωνιστικό καστ με ηθοποιούς όπως ο Ορλάντο Μπλουμ, ο πρωταγωνιστής του Stranger Things, Ντέιβιντ Χάρμπορ, ακόμη και ένα μέλος των Spice Girls. Η πρώτη εικόνα από την ταινία κυκλοφόρησε και ενώ δεν μπορείτε να δείτε πολλά, μπορείτε να δείτε μια χούφτα αυτοκίνητα να παρατάσσονται σε μια γραμμή εκκίνησης. Η ταινία φέρεται να έχει γυρίσματα εδώ και καιρό, αλλά αυτή είναι η πρώτη εικόνα και επίσημη επιβεβαίωση της.

    Η Sony επιβεβαίωσε επίσης ότι η ταινία βασίζεται στην αληθινή ιστορία του παίκτη του Gran Turismo, Jann Mardenborough, ο οποίος κέρδισε έναν διαγωνισμό του PlayStation και έγινε επαγγελματίας οδηγός.

    Το Gran Turismo θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 11 Αυγούστου 2023.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.