Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το YouTube Premium γίνεται πιο ακριβό στις ΗΠΑ

      Οι νέοι χρήστες θα πρέπει πλέον να πληρώνουν $13,99/μήνα για να απολαμβάνουν το YouTube χωρίς διαφημίσεις.

    Τον Οκτώβριο του 2022, η Google προκάλεσε έκπληξη αυξάνοντας μαζικά τις τιμές του οικογενειακού προγράμματος YouTube Premium στις ΗΠΑ, τον Καναδά και άλλες περιοχές. Στις ΗΠΑ, το οικογενειακό πρόγραμμα έγινε ακριβότερο κατά 5 δολάρια, ανεβάζοντας την τιμή του στα 22,99 δολάρια. Στη συνέχεια, τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, οι παλιοί χρήστες του YouTube Red μπήκαν και αυτοί στη νέα τιμολόγηση. Μέχρι στιγμής, οι μεμονωμένοι συνδρομητές του YouTube Premium είχαν γλιτώσει την αύξηση, αλλά αυτό αλλάζει τώρα. Η Google αύξησε τις χρεώσεις του YouTube Premium από 11,99 σε 13,99 δολάρια στις ΗΠΑ.

     

    Το ετήσιο προκαταβολικό κόστος συνδρομής έχει επίσης αυξηθεί στα 139,99 δολάρια, μια αύξηση 20 δολαρίων από πριν. Αλλά σε σύγκριση με το να πληρώνετε 13,99 δολάρια μηνιαίως, εξοικονομείτε 27,89 δολάρια με την ετήσια συνδρομή. Αν πληρώνετε για το YouTube Premium μέσω του iOS App Store, θα πρέπει τώρα να πληρώνετε 18,99 δολάρια μηνιαίως. Το YouTube Music Premium γίνεται επίσης ακριβό. Αντί για 9,99 δολάρια, οι νέοι χρήστες θα πρέπει να πληρώσουν 10,99 δολάρια για την υπηρεσία, δηλαδή 1 δολάριο αύξηση. Η ετήσια τιμολόγηση έχει αυξηθεί στα 109,99 δολάρια.


    Δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την Google σχετικά με τις νέες χρεώσεις συνδρομής, αν και οι υψηλότερες τιμές αναφέρονται ήδη στη σελίδα YouTube Premium για τους νέους χρήστες. Αν και προς το παρόν δεν είναι σαφές, οι νέες τιμές ενδέχεται να ισχύουν για τους υφιστάμενους συνδρομητές από τον επόμενο κύκλο χρέωσης και μετά.

     

    Δεν υπάρχουν ακόμα αυξήσεις τιμών στη Γερμανία και την Ινδία, αν και υπάρχει πάντα η πιθανότητα να υπάρξει αύξηση τιμών και σε άλλες περιοχές. Τον Σεπτέμβριο του 2022, το YouTube Music και το Premium μαζί είχαν πάνω από 80 εκατομμύρια συνδρομητές επί πληρωμή. Έτσι, η αύξηση των συνδρομητικών τελών θα πρέπει να επηρεάσει θετικά το τελικό αποτέλεσμα της Google.

     

    Τον τελευταίο χρόνο περίπου, όλες οι μεγάλες υπηρεσίες streaming έχουν γίνει πιο ακριβές. Τα ατομικά πακέτα τόσο του Apple Music όσο και του Amazon Music είδαν μια αύξηση της τιμής κατά 1 δολάριο στις ΗΠΑ. Το Netflix αύξησε για τελευταία φορά τα τέλη του τον Ιανουάριο του 2022, αλλά έκτοτε έχει περιορίσει την κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης. Επίσης, πρόσφατα αφαίρεσε το "βασικό" συνδρομητικό πρόγραμμα χωρίς διαφημίσεις στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Έτσι, για να απολαμβάνετε streaming χωρίς διαφημίσεις, πρέπει πλέον να πληρώνετε 15,50 δολάρια το μήνα για την υπηρεσία.


    Πηγή
    Φωτογραφία: androidpolice.com
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.