Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    H ταινία "Blackberry" θα αποτυπώσει την άνοδο και την πτώση του ομώνυμου smartphone

    Η ταινία "Blackberry" θα αφηγηθεί την ιστορία του Βατερλώ της Research in Motion (RIM) με έδρα το Οντάριο του Καναδά, των δημιουργών της ομώνυμης συσκευής, η οποία για ένα διάστημα ήταν το πιο δημοφιλές smartphone στον κόσμο. Στην ταινία θα πρωταγωνιστεί ο Καναδός ηθοποιός Jay Baruchel ως ο συνιδρυτής της εταιρείας Μάικ Λαζαρίδης και ο ηθοποιός του "It's Always Sunny in Philadelphia" Glenn Howerton ως συνιδρυτής,  Jim Balsilie.

    Η ταινία διασκευάστηκε από το βιβλίο του 2015 Losing the Signal: The Spectacular Rise and Fall of BlackBerry, των Sean Silcoff και Jacquie McNish. Ο Matt Johnson σκηνοθετεί και εμφανίζεται επίσης στην ταινία ως ο άλλος συνιδρυτής της RIM, ο Doug Fregin. Στο καστ συμμετέχουν επίσης οι Cary Elwes, Saul Rubinek και Michael Ironside. Η RIM ιδρύθηκε το 1984 από τους επιχειρηματικούς εταίρους Λαζαρίδη και Fregin, οι οποίοι στο παρελθόν είχαν εργαστεί μαζί σε μια αποτυχημένη επιχείρηση σήμανσης LED. Μετά από μια δεκαετία ενασχόλησης με διάφορα άλλα τεχνολογικά έργα, έστρεψαν την προσοχή τους στα αμφίδρομα συστήματα επικοινωνίας που θα αποτελέσουν το θεμέλιο για τη συσκευή BlackBerry.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.