Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Linux Foundation παρουσιάζει την σειρά podcast «Untold Stories of Open Source»

    Το μη κερδοσκοπικό Ίδρυμα Linux Foundation πληρώνει τον μισθό του Linus Torvalds και υποστηρίζει πολλά άλλα έργα ανοιχτού κώδικα. Εκτός από αυτά, αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησε μια νέα σειρά podcast με όνομα "The Untold Stories of Open Source".

    "Κάθε εβδομάδα εξερευνούμε τα άτομα που υποστηρίζουν έργα ανοιχτού κώδικα, πώς ασχολήθηκαν με αυτά και τα προβλήματα που αντιμετώπισαν στην πορεία", εξηγεί η σελίδα GitHub του podcast (όπου μπορείτε να υποβάλετε ένα αίτημα "pull" για να προτείνετε μελλοντικά επεισόδια ή παρακολουθήστε την πρόοδο του έργου.)

    Το podcast είναι διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα του, καθώς και στο Spotify, στην Apple, την Google ή "όπου ακούτε τα podcast σας", σύμφωνα με ανακοίνωση του Linux Foundation. Μια εισαγωγική σελίδα λέει ότι το podcast θα "χρησιμοποιηθεί για να ενημερώσει τις κοινότητες Linux και Open Source σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση στην ανάπτυξη πρωτοβουλιών ανοιχτού κώδικα και Linux Foundation Projects. Είναι ανεξάρτητο, χωρίς συνεντεύξεις από προμηθευτές εμπορικών προϊόντων ή ομάδες πωλήσεων. "

    Εδώ είναι τα πέντε πρώτα επεισόδια:

    • Balancing Priorities at the Cloud Native Computing Foundation, with Priyanka Sharma, general manager
    • A Life in Open Source, with Brian Behlendorf, general manager at Open Source Security Foundation
    • A New Model for Technical Training, with Clyde Seepersad, senior vice president of the Linux Foundation's training/certification project
    • The Business Side of Open Source, with Patrick Debois, "godfather of DevOps"
    • A New Model for Technical Training, with Clyde Seepersad

    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.