Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    To Linux Foundation καλωσορίζει το PyTorch project στην ομάδα του

    Η τεχνητή νοημοσύνη, η μηχανική μάθηση και η βαθιά μάθηση (Deep Learning) είναι κρίσιμες εφαρμογές για την παρούσα και τη μελλοντική τεχνολογική καινοτομία. Η ανάπτυξη γύρω από τις κοινότητες τεχνητής νοημοσύνης και ML (Machine Learning) και ο κώδικας που δημιουργούν δεν ήταν τίποτα λιγότερο από εξαιρετική. Το AI/ML (Artificial Intelligence/Machine Learning) είναι επίσης ένα οικοσύστημα πραγματικά «προτεραιότητας ανοιχτού κώδικα». Η πλειοψηφία των δημοφιλών εργαλείων και πλαισίων AI και ML είναι ανοιχτού κώδικα. Η κοινότητα εκτιμά σαφώς τη διαφάνεια και το ήθος του ανοιχτού κώδικα. Οι κοινότητες ανοιχτού κώδικα παίζουν και θα διαδραματίσουν ηγετικό ρόλο στην ανάπτυξη των εργαλείων και των λύσεων που καθιστούν δυνατή την τεχνητή νοημοσύνη και το ML — και θα τα κάνουν καλύτερα με την πάροδο του χρόνου.

    Για όλους τους παραπάνω λόγους, το Linux Foundation κατανοεί ότι η προώθηση του ανοιχτού κώδικα σε τεχνητή νοημοσύνη και ML είναι βασική προτεραιότητα. Το Ίδρυμα Linux ήδη φιλοξενεί και συνεργάζεται με πολλά έργα που είτε συνεισφέρουν άμεσα σε θεμελιώδη έργα AI/ML (LF AI & Data) είτε συμβάλλουν στις περιπτώσεις χρήσης τους και ενσωματώνονται με τις πλατφόρμες τους. (π.χ. LF Networking, AGL, Delta Lake, RISC-V, CNCF, Hyperledger).

    Το PyTorch επεκτείνει και βασίζεται σε αυτές τις προσπάθειες. Προφανώς, το PyTorch είναι μια από τις πιο σημαντικές θεμελιώδεις πλατφόρμες για την ανάπτυξη, τη δοκιμή και την ανάπτυξη εφαρμογών AI/ML και Deep Learning. Εάν πρέπει να δημιουργήσετε κάτι σε AI, εάν χρειάζεστε μια βιβλιοθήκη ή μια ενότητα, οι πιθανότητες είναι ότι υπάρχει κάτι στο PyTorch για αυτό. Εάν ψάξετε οποιαδήποτε εφαρμογή AI, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το PyTorch να εμπλέκεται με κάποιο τρόπο. Από τη βελτίωση της ακρίβειας της διάγνωσης ασθενειών και των καρδιακών προσβολών, έως τα πλαίσια μηχανικής μάθησης για αυτοοδηγούμενα αυτοκίνητα, έως τα εργαλεία αξιολόγησης ποιότητας εικόνας για αστρονόμους, το PyTorch είναι εκεί.
    Σήμερα το Linux Foundation καλωσορίζει το PyTorch, ένα από τα πιο σημαντικά και επιτυχημένα έργα λογισμικού μηχανικής εκμάθησης στον κόσμο σήμερα. Στο Linux Foundation είναι ενθουσιασμένοι που συνεργάζονται με τους συντηρητές του έργου, τους συντελεστές και την κοινότητα για τη μετάβαση του PyTorch σε ένα ουδέτερο σπίτι όπου μπορεί να συνεχίσει να απολαμβάνει ισχυρή ανάπτυξη και ταχεία καινοτομία. Σύμφωνα με την ανάρτηση τους είναι ευγνώμονες στην ομάδα του Meta, όπου το PyTorch επωάστηκε και εξελίχθηκε σε ένα τεράστιο οικοσύστημα και που εμπιστεύτηκε το Linux Foundation με αυτήν την κρίσιμη προσπάθεια.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.