Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Έρχεται το Fortnite Chapter 2: νέος χάρτης, πλοία και πολλές αλλαγές.

    Το Fortnite Chapter 2 θα είναι η επόμενη εξέλιξη για το δημοφιλές παιχνίδι της Epic. H εικόνα που ακολουθεί εμφανίστηκε στο ιταλικό App Store της Apple, ως προάγγελος των αλλαγών που αναμένονται στην μέχρι τώρα γνωστή "Season 11".

     

    large.Fortnite-Chapter-Two-Leak-740x619.jpg

     

    Πράγματι η εικόνα δείχνει ότι ένας νέος Battle Royale χάρτης θα είναι διαθέσιμος στους παίκτες, επιτέλους! Πλοία είναι επίσης ορατά και λογικά θα είναι τα νέα οχήματα που θα προστεθούν στο Fortnite Chapter 2. Η Epic Games θα προχωρήσει και σε άλλες αποκαλύψεις σύντομα, πιθανότατα στο Live Event λήξης της Season 10, την Κυριακή στις 11 π.μ., Pacific Time.

     

    Υπενθυμίζεται ότι η Season 11 θα εισάγει και τη δυνατότητα παιχνιδιού εξάσκησης εναντίον bots για τους νεοεισερχόμενους παίκτες, ενώ ένα βελτιωμένο σύστημα matchmaking με βάση την ικανότητα των παικτών έχει ήδη ξεκινήσει να λειτουργεί.

     

    Μένει να αποδειχτεί το κατά πόσο το Chapter 2 θα μπορέσει να αντιστρέψει τη μείωση στις πωλήσεις του παιχνιδιού, οι οποίες σύμφωνα με την Edison Trends έχουν πτώση 52% για το διάστημα ανάμεσα στα Q2 2018 και Q2 2019.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.