Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Αποκαλύπτονται οι προδιαγραφές του OnePlus 8 μέσω αναφοράς στο Geekbench

    To Oneplus 8 αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2020 και να πάρει τη θέση του ως η ναυαρχίδα των smartphones της OnePlus. Μια αναφορά του OnePlus 8 σε κατάλογο του Geekbench, δείχνει ότι η συσκευή θα διαθέτει τον κορυφαίο Snapdragon 865 επεξεργαστή.

     

    Η ίδια αναφορά όμως, παρουσιάζει το τηλέφωνο με "μόλις" 8GB RAM, κάτι που φαντάζει περίεργο, καθώς ο κόσμος των κινητών τηλεφώνων, ειδικά των κορυφαίων, αποτελείται από συσκευές με 8/12/16GB RAM, μετά και την παρουσίαση των νέων Samsung Galaxy S20. Παρ' όλα αυτά, ο Snapdragon 865 διαθέτει συνδεσιμότητα 5G και τις απολύτως κορυφαίες επιδόσεις αυτή τη στιγμή.

     

    Στο Geekbench φαίνεται το μοντέλο "IN2023" με 8GB RAM, αν και δεν αποκλείονται κάποια μοντέλα υψηλότερων προδιαγραφών όπως π.χ. κάποιο μοντέλο T ή Pro με 12/16 GB RAM. Σίγουρα αγωνιούμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει τους προσεχείς μήνες η OnePlus...


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.