Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Εκλάπη ένα ολόκληρο φορτίο με κάρτες γραφικών EVGA RTX στις ΗΠΑ

    Σύμφωνα με μια ανάρτηση σε φόρουμ από τον διευθυντή προϊόντων EVGA, Jacob Freeman, εκλάπη ένα ολόκληρο φορτηγό με κάρτες γραφικών EVGA σειράς RTX 30. Κατά τη διάρκεια της κλοπής, οι κάρτες γραφικών μεταφέρονταν από το Σαν Φρανσίσκο στο κέντρο διανομής της EVGA στη νότια Καλιφόρνια ενώ παραμένει ασαφές πόσες κάρτες εκλάπησαν.

    Η ανάρτηση του κ. Freeman, προειδοποιεί τους χρήστες ότι είναι παράνομο να «αγοράζουν ή να λαμβάνουν» κλεμμένα αγαθά, καθώς και να «κρύβουν, πωλούν, παρακρατούν ή βοηθούν στην απόκρυψη πώλησης ή παρακράτησης» αυτής της περιουσίας. Η EVGA λέει επίσης ότι «δεν θα καταχωρίσει ούτε θα τιμήσει οποιαδήποτε αξίωση εγγύησης ή αναβάθμισης» για κλεμμένες κάρτες. Για να ελέγξετε αν το EVGA προϊόν σας είναι κλεμμένο ή όχι, μπορείτε να το μάθετε εισάγοντας τον σειριακό αριθμό της κάρτας σας στη σελίδα κατάστασης εγγύησης της EVGA. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την νομιμότητα του προϊόντος σας, καταχωρώντας το προϊόν σας στην ενότητα Τα προϊόντα μου στον ιστότοπο της EVGA. Αν η καταχώρηση είναι επιτυχής, τότε να είστε βέβαιοι ότι η κάρτα σας δεν προέρχεται από "απαλλοτρίωση".

    Ο k. Freeman δεν μπόρεσε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη ληστεία του φορτηγού λόγω της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας, ωστόσο, δήλωσε ότι «Εάν κάποιος χρήστης έχει κάποια ερώτηση, τον προτρέπουμε να επικοινωνήσει μαζί μας [στο] stopRTX30theft@evga. com. Εάν ένας χρήστης καταλήξει να αποκτήσει μια κλεμμένη κάρτα, θα την αντιμετωπίσουμε κατά περίπτωση.”


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.