Jump to content

overvolt

Premium Members
  • Posts

    1.319
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About overvolt

  • Γενέθλια 10/05/1969

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Βόλος
  • Ενδιαφέροντα
    Olympus C2100UZ
  • Επάγγελμα
    Βιομηχανικός Ηλεκτρολόγος / Electronics / IT

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.ittsb.eu

Πρόσφατοι Επισκέπτες

1.100 Εμφανίσεις προφίλ

overvolt's Achievements

  1. Από εσένα δεν θέλω τίποτα, να πάτε να παίξετε το μάστορα σε κανέναν άλλον. 35~45% GPU Usage με τα φίλτρα κλειστά, και κάνει και οικονομία στο ρεύμα. Είναι επένδυση και για το μέλλον.
  2. Να μας κάνεις την χάρη, να μην ξαναγράψεις άλλες κοτσάνες. Όταν το φις του μηχανήματος είναι 16, τότε αυτήν την διατομή θα βάλει, στο μήκος καλωδίου που έχει προβλεφτεί από την μάνα του.
  3. overvolt

    Νεο Corsair

    Ότι δεν εμφανίζω σε φωτογραφία στο Blog μου, είναι πληροφορία που εννοείτε ότι ο τεχνικός που θα δει το θέμα την γνωρίζει. Η ερώτηση σου είναι καλή, είχα να διαλέξω ανάμεσα από δυο επιλογές, α) σύνδεση που θα υπερισχύσει η ακαμψία. β) σύνδεση που θα υπερισχύσει η ευκαμψία. Το CX750 έχει πολύ μακριά καλώδια, προτίμησα την ακαμψία στο σημείο ένωσης. Κατά την εγκατάσταση στο κουτί, όλα μου πήγαν μια χαρά.
  4. Δεν καταλαβαίνω, το μηχάνημα είναι εκτός εγγύησης. Μάλλον νομίζουν ότι ψάχνεις να αγοράσεις ανταλλακτικό. Όπως και έχει, συμβουλές μάζεψες. Διάλεξε όποια σε βολεύει.
  5. Δεν ακουμπάω AMD, για μένα είναι νεκρή.
  6. overvolt

    Εκλάπη ένα ολόκληρο φορτίο με κάρτες γραφικών EVGA RTX στις ΗΠΑ

    Ο πρώτος που θα πάει να δηλώσει εγγύηση, θα σφυρίξει από που την βρήκε, και θα τους τσακώσουν.
  7. overvolt

    Νεο Corsair

    Άλλος την έπαθε, και έπειτα πήγε σε κατάστημα να επισκευασθεί το μηχάνημα του, αλλαγή τροφοδοτικού, και εκεί ο τεχνικός το έριξε στον κάδο ανακύκλωσης του καταστήματος. Εγώ πέρασα βόλτα να δω το αφεντικό μιας και είμαστε φίλοι, και το είδα στην καλάθα, και το πήρα ως πεθαμένο. Από την ημέρα της επισκευής και μετά, κάθονταν μέσα στο κουτί ως backup, την περασμένη βδομάδα το έβαλα στο μηχάνημα μου, τώρα έπεσε η κατανάλωση σε Watt. Η τεχνολογία του 2013 ξέρει να κάνει καλύτερη οικονομία ρεύματος από την τεχνολογία του 2008 ( HIPER 780W). Το ανταλλακτικό καλώδιο που βρήκα, είναι Taiwan, δέκα φορές ποιο ποιοτικό, από ότι φορούσε το τροφοδοτικό. Εγώ το θέμα ποιότητας ηλεκτρικών επαφών το έφτασα σε υπερ-ανάλυση, αλλά δεν σε αφορά. Resistivity benchmark ONLY for talented Precision benchtop multimeter WWW.ITTSB.EU Resistivity benchmark ONLY for talented Precision benchtop multimeter Μήπως λέω μήπως, εκεί που έχεις την μονάδα έχει μηχανικούς κραδασμούς, μήπως όταν αυτό δουλεύει το κλώτσησες η το τουμπάρισες?
  8. Intel Core2 Quad Q9650 αγοράστηκε τον Μάιο που μας πέρασε, αντικατέστησε Q6600 = 35% αύξηση επιδόσεων. Η συγκεκριμένη GTX 1660, για να τα δώσει όλα, θέλει 8 πυρήνες CPU. Δυστυχώς από αυτήν την πλατφόρμα μητρικής που έχω, οι επόμενες έχουν ξηλωμένες πόρτες RS232 και το κλασικό PCI, πράγματα που εγώ τα θέλω. Έτσι συμβιβάζομαι με τα μέγιστα των επιδόσεων και δυνατοτήτων της ASUS P5QC. Το σύστημα πάει καλά, τα 80ms με τον σερβερ στην Γερμανία είναι ο πόνος μου.
  9. overvolt

    Νεο Corsair

    Κάπως έτσι, κληρονόμησα και εγώ το CX750. Είσαι τυχερός που το πρόλαβες, μόλις ξεκίνησε το πρόβλημα. July 2020 PSU CORSAIR CX750 Repair - CP9020015 - CWT PUQ-G - Quality Monster WWW.ITTSB.EU July 2020 PSU CORSAIR CX750 Repair - CP9020015 - CWT PUQ-G - Quality Monster
  10. Πρέπει να αλλάξει ο τίτλος.... σε περίεργο πρόβλημα με μητρική για AMD. Ψάρωσα και εγώ και μπήκα. 2x4GB στα Win7 64bit, μας κάνουν 8191 GB
  11. overvolt

    Battlefield V Definitive 6-11-2021 New upgrade 211MB

    Είδα 1 FPS επάνω με τον Q9650 . (χαχαχα)
  12. Για όσους δεν έχουν δει ποτέ MSI GTX1060 iGamer 6GB OC, διέσωσα το σποτ της MSI.
  13. Και εκεί που μας φλόμωσε η εταιρεία με την φιλολογία, ότι δεν ασχολείται με άλλες αναβαθμίσεις, και ότι το παίγνιο πλησιάζει στο τέλος του κύκλου του. Σήμερα τουλάχιστον για έμενα, με τρόμαξε η ειδοποίηση ότι υπάρχει Upgrade το οποίο υποχρεούμαι να κατεβάσω. Όποιος ανακαλύψει πρώτος το Change log, το προσθέτει στο θέμα.
  14. overvolt

    Συζήτηση για το όνομα της ΠΓΔΜ

    January 21, 2018 που γράφτηκε το θέμα, δεν γνώριζε ο Ελληνικός λαός τα συμφέροντα των Σκοπιανών και των Αμερικάνων. Δυο σημαίες ήθελαν, μια του ΝΑΤΟ, και μια της Ευρώπης. Τεχνηέντως και λόγο επαγγέλματος, το συνονθύλευμα των διεθνιστών κομπιναδόρων ( οι μη ακραίοι), δαιμονοποίησαν τους πατριώτες Έλληνες, και τους βάφτισαν ακραίους. Σήμερα η Ευρώπη λέει ΟΧΙ στα Σκόπια. Και η Αμερική έκανε κεντρική βάση του ΝΑΤΟ την Ελλάδα. Τα διεθνή συμφέροντα άλλαξαν. Τα συμφέροντα των Ελλήνων διεθνιστών κομπιναδόρων ΔΕΝ άλλαξαν. Πρέπει οι πατριώτες Έλληνες να μην καταφέρουν να συνασπιστούν ώστε να μπουν στο μαγαζί που λέγεται Βουλή. Οι αναρχω-αριστεροί έμμισθοι, θα συνεχίσουν να κάνουν χαλάστρα όταν οι κακοί εθνικιστές πάνε να κάνουν μια συνέλευση. Τα κανάλια θα δείχνουν μόνο αντι-συγκεντρώσεις. Οι κυβερνητικοί και η αντιπολίτευση, θα απολαμβάνουν ασυλία. Τα Γερμανό Γαλλικά συμφέροντα, χορηγοί του πολιτικού συστήματος ( οι μη ακραίοι). Και ο Ελληνας πολίτης, παγιδευμένος σε μια κατάσταση, άδειας τσέπης, μειωμένης ψυχολογίας, και συνεχίζουν να του κρύβουν το πως μπορεί να αντιδράσει. Είμαι αισιόδοξος, ότι ο Ελληνας πατριώτης έχει βρει τον τρόπο να οργανωθεί με στόχο την επιτυχή ανατροπή, απλά να μην περιμένει για όσο αγωνίζεται, να δει την φάτσα του στην τηλεόραση.
  15. Έχουμε ηλεκτροσυγκόλληση χαλκού, που τα καλώδια δεν έπαθαν τίποτα εδώ και πενήντα χρόνια. Στο θέμα .... τα καλώδια ισχύος ενώνονται με πρεσάρισμα, υπάρχει ειδικό εργαλείο που είναι τεράστιο σε μέγεθος και το έχουν επαγγελματίες εγκαταστάτες Βιομηχανικοί ηλεκτρολόγοι.. Ο Κινέζος είναι όπως πάντα ανυπάκουος, σε θέματα ποιοτικού ελέγχου, ποιότητα υλικών, και η Ευρωπαϊκή επιτροπή ελέγχου εισαγόμενων ηλεκτρικών συσκευών, βασίζετε σε ηλεκτρικές μετρήσεις και οπτικό έλεγχο. Λόγο του υψηλού κόστους στην τιμή χαλκού, προτείνεται η επισκευή (μπάλωμα) από αληθινό τεχνικό.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.