Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Apple ανακοινώνει πρόγραμμα Self Service συσκευών, ξεκινώντας από τα iPhone 12 και 13

    Το πρόγραμμα Self Service Repair θα δώσει πρόσβαση στους πελάτες που αισθάνονται άνετα με την ιδέα να ολοκληρώσουν τις δικές τους επισκευές, σε γνήσια ανταλλακτικά, εργαλεία και εγχειρίδια της Apple, ξεκινώντας από τις σειρές iPhone 12 και iPhone 13.

    Το σύστημα θα εισαχθεί σε φάσεις, προσθέτοντας περισσότερες επισκευές και υποστηριζόμενες συσκευές με την πάροδο του χρόνου.

    Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Τζεφ Γουίλιαμς, δήλωσε: "Η δημιουργία μεγαλύτερης πρόσβασης στα γνήσια ανταλλακτικά της Apple δίνει στους πελάτες μας ακόμη περισσότερες επιλογές εάν χρειαστούν επισκευή. Τα τελευταία τρία χρόνια, η Apple έχει σχεδόν διπλασιάσει τον αριθμό των τοποθεσιών σέρβις με πρόσβαση σε γνήσια ανταλλακτικά, εργαλεία και εκπαίδευση, και τώρα παρέχουμε μια επιλογή σε όσους επιθυμούν να ολοκληρώσουν τις δικές τους επισκευές.

    Η πρώτη φάση του προγράμματος θα επικεντρωθεί στα πιο συχνά εξαρτήματα του iPhone που χαλάνε, όπως η οθόνη, η μπαταρία και η κάμερα, αλλά περισσότερα είδη επισκευών θα είναι διαθέσιμα αργότερα τον επόμενο χρόνο. Οι υπολογιστές Mac της Apple με το τσιπ M1, συμπεριλαμβανομένων των MacBook Air, MacBook Pro 13 ιντσών, Mac mini και iMac 24 ιντσών, θα είναι οι επόμενες συσκευές που θα ενταχθούν στο σχέδιο.

    Το πρόγραμμα Self Service Repair θα διευκολυνθεί από ένα νέο Apple Self Service Repair Online Store, το οποίο θα προσφέρει περισσότερα από 200 μεμονωμένα εξαρτήματα και εργαλεία για την ολοκλήρωση των επισκευών iPhone 12‌ και ‌iPhone 13‌ αρχικά.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.