Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η Crucial κυκλοφόρησε νέο λογισμικό που βελτιώνει τις επιδόσεις burst των SSD

    Η νέα έκδοση (3.20) του λογισμικού αυτού έχει μία λειτουργία με το όνομα Momentum Cache, ένα έξυπνο σύστημα διαχείρισης της μνήμης cache που μπορεί να αυξήσει τις burst επιδόσεις μέχρι και δέκα φορές και επιτρέπει στους χρήστες να επεκτείνουν τη ζωή του SSD τους, μειώνοντας τις περιττές εγγραφές.

     

    Το εργαλείο αυτό χρησιμοποιεί την αδρανή μνήμη για το caching και μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα μέσω του προγράμματος Storage Executive Tool, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να αναβαθμίζουν το firmware, να παρακολουθούν την κατάσταση και τη θερμοκρασία του δίσκου, να αλλάζουν τον κωδικό της κρυπτογράφησης του SSD και να ελέγχουν το υπόλοιπο της χωρητικότητας του δίσκου.

     

    "Θέλουμε όλοι οι χρήστες να απολαμβάνουν τα οφέλη των SSD", δήλωσε ο Jonathan Weech, storage marketing manager, Crucial. "Το λογισμικό που βελτιστοποιεί την απόδοση και διατηρεί τους Crucial SSD σε καλή κατάσταση λειτουργίας, είναι ακόμα ένα παράδειγμα εύκολης αναβάθμισης" .

     

    Το Crucial Storage Executive μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα από εδώ και είναι συμβατό με Windows 7 και Windows 8.1 και λειτουργεί με τους δίσκους Crucial M500, M550, MX100, MX200 και BX100.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.