Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η EA αποκαλεί τα παιχνίδια NFT και blockchain «το μέλλον του κλάδου»

    Ο διευθύνων σύμβουλος της EA, Andrew Wilson, χαρακτήρισε τα παιχνίδια NFT και "play-to-earn" ως "το μέλλον του κλάδου μας", αλλά πρόσθεσε ότι "είναι νωρίς ακόμη να καταλάβουμε πώς θα λειτουργήσει αυτό", όταν ρωτήθηκε για το θέμα.
    «Νομίζω ότι στο πλαίσιο των παιχνιδιών που δημιουργούμε και των live υπηρεσιών που προσφέρουμε, το συλλέξιμο ψηφιακό περιεχόμενο θα παίξει σημαντικό ρόλο στο μέλλον μας», είπε ο Wilson. «Επομένως, είναι ακόμα νωρίς για να το πούμε, αλλά νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλή θέση και θα πρέπει να περιμένουμε να σκεφτούμε πιο καινοτόμα και δημιουργικά γι' αυτό σε μια μακροπρόθεσμη βάση».

    Η EA δεν έχει ακόμη μπει επίσημα στο NFT και το "play-to-earn" ή στο χώρο του blockchain που παρουσιάζει αυξημένη αναγνώριση τα τελευταία χρόνια. Τα παιχνίδια "Play-to-earn" συχνά απαιτούν από τους παίκτες να πληρώσουν ένα προκαταβολικό κόστος μέσω κρυπτονομισμάτων για να παίξουν το παιχνίδι και να συλλέξουν μοναδικά αντικείμενα εντός του παιχνιδιού. Αυτά τα αντικείμενα μπορούν στη συνέχεια να αυξηθεί η αξία τους και να πωληθούν σε άλλους παίκτες. Είναι σύνηθες για τους παίκτες να έχουν επίσης συμβολή στην ανάπτυξη του παιχνιδιού καθώς το χρηματικό τους μερίδιο σε αυτό αυξάνει τη συνολική αξία του παιχνιδιού.

    Οι πρόσφατες λίστες θέσεων εργασίας της EA περιλαμβάνουν "NFT" και "blockchain" στις περιγραφές, υποδηλώνοντας ότι η εταιρεία γνωρίζει τουλάχιστον την αύξηση της δημοτικότητας του είδους. Μια ανάρτηση για έναν ανώτερο διευθυντή του ανταγωνιστικού εμπορικού σήματος παιχνιδιών της εταιρείας αναφέρει: «Ορίσαμε τον ρυθμό για την επένδυση της EA σε συνδρομές παιχνιδιών, τη βιτρίνα και την πλατφόρμα για παιχνίδια υπολογιστή, ανταγωνιστικά παιχνίδια (συμπεριλαμβανομένων των FIFA, Apex Legends και Madden NFL), καθώς και σε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες, συμπεριλαμβανομένων των αθλημάτων φαντασίας, του blockchain, των NFT και πολλών άλλων."


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.