Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Intel ανακοινώνει την πλήρη σειρά των Skylake επεξεργαστών

    .

    Skylake

     


    Έτσι εκτός των δύο προαναφερθέντων ξεκλείδωτων Skylake επεξεργαστών, η desktop σειρά περιλαμβάνει Core i7 και Core i5 στα 65W TDP, Core i3 και Pentium στα 47W TDP, Core i7, Core i5, Core i3 και Pentium επεξεργαστές στα 35W TDP.

     


    Skylake Desktop 91W


    Skylake Desktop 65W  1


    Skylake Desktop 65W  2


    Skylake Desktop 35W  1


    Skylake Desktop 35W  2

     


    Η mobile σειρά κρύβει μια ενδιαφέρουσα έκπληξη. Πρόκειται για το μοντέλο Core i7-6820HK το οποίο είναι ξεκλείδωτο επιτρέποντας το εύκολο overclocking, πάντα εντός των ορίων που θα επιτρέπει το laptop στο οποίο και θα χρησιμοποιείται. Γενικότερα η mobile σειρά περιλαμβάνει Skylake επεξεργαστές κατηγορίας Core i7, Core i5 και Core i3 με 45W TDP, επεξεργαστές Core i7, Core i5 και Core i3 στα 28W, επεξεργαστές Core i7, Core i5, Core i3 και Pentium στα 15W TDP.

     


    Skylake Mobile 45W


    Skylake Mobile 28W


    Skylake Mobile 15W  1


    Skylake Mobile 15W  2

     


    Επιπλέον υπάρχουν πλέον και οι mobile Xeon, στους οποίους αναφερθήκαμε πριν λίγο καιρό, καθώς και οι Core m, τους οποίους η Intel κατηγοριοποιεί πλέον ως Core m7, Core m5, Core m3 και Pentium.

     


    Skylake Xeon 45W Mobile E3

     

     

    Skylake Core M

     


    Ένα υπέρ αναλυτικό άρθρο για τους Skylake επεξεργαστές, τα μοντέλα καθώς και την αρχιτεκτονική τους, δημοσίευσε σήμερα το Anandtech. Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο αυτό εδώ:

     

    The Intel Skylake Mobile and Desktop Launch, with Architecture Analysis

     


    21 High Level


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.