Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Microsoft εγκαθιστά με το ζόρι το PC Health Check στα Windows 10

    Η Microsoft έχει ξεκινήσει την αναγκαστική εγκατάσταση της εφαρμογής PC Health Check σε συσκευές Windows 10 χρησιμοποιώντας μια νέα ενημέρωση KB5005463 σύμφωνα με τον δικτυακό τόπο BleepingComputer.
    Το PC Health Check είναι ένα νέο διαγνωστικό εργαλείο που δημιουργήθηκε από τη Microsoft και κυκλοφόρησε σε συνδυασμό με τα Windows 11 και παρέχει διάφορες δυνατότητες αντιμετώπισης προβλημάτων και συντήρησης. Ωστόσο, η κύρια χρήση του ήταν να αναλύσει το υλικό μιας συσκευής για να ελέγξει αν είναι συμβατό με τα Windows 11.

    Η Microsoft λέει ότι οι χρήστες που δεν θέλουν τον Έλεγχο Υγείας του υπολογιστή στο σύστημά τους μπορούν απλώς να τον απεγκαταστήσουν χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Ρυθμίσεις. Ωστόσο, οι αναγνώστες είπαν στο BleepingComputer ότι χρειάστηκε να απεγκαταστήσουν την εφαρμογή πολλές φορές καθώς οι εφαρμογές συνεχίζουν να επανεγκαθίστανται στον επόμενο έλεγχο για ενημερώσεις.

    Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, όταν γίνεται προσπάθεια απεγκατάστασης του KB5005463, τα Windows 10 δηλώνουν ότι η ενημέρωση δεν είναι εγκατεστημένη, πράγμα το οποίο δεν ισχύει.

    Στον δικτυακό τόπο BleepingComputer υπάρχει τρόπος να εμποδίζεται η εγκατάσταση του PC Health Check από το Windows Update στον υπολογιστή για όσους δεν επιθυμούν την εγκατάσταση της εφαρμογής


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.