Jump to content



  • SirMomus
    SirMomus

    Η Microsoft κοροϊδεύει στη νέα της διαφήμιση τη δήλωση της Apple ότι το Ipad Pro είναι computer

     

     

     

    Θυμάστε τον περασμένο Δεκέμβριο, τα Χριστούγεννα, όταν η Microsoft κυκλοφόρησε μια εμπορική διαφήμιση χαρακτηρίζοτας πως είναι «παλιοί φίλοι» με την Apple; Φαίνεται ότι οι καλοσύνες έχει πλέον τελειώσει, καθώς η εταιρεία του Redmond στοχεύει ξεκάθαρα στο iPad Pro στην τελευταία διαφήμισή του.


    Όλα προέρχονται από τη δήλωση της Apple στην πρόσφατη διαφημίση της (πάνω) ότι το iPad Pro είναι ένας πλήρης υπολογιστής. Σε μια ιστορική αναδρομή στο παρελθόν με την "Είμαι ένα Mac, είμαι ένα PC" εκστρατεία, η διαφήμιση της Microsoft προβάλλει τις εικονικές βοηθούς των δύο εταιρειών - Cortana και Siri - που συνομιλούν μέσω ενός iPad Pro και ενός Surface Pro 4.

     

    «Πήρα πληκτρολόγιο," λέει ο Siri. "Είμαι ένας υπολογιστής τώρα, όπως και εσείς." Αλλά η Cortana αμφισβητεί την έλλειψη πλήρους επιφάνειας εργασίας του iPad Pro, λογισμικού και trackpad. Το AI της Microsoft επισημαίνει επίσης το γεγονός ότι το Surface Pro 4 έχει εξωτερικές θύρες: όπως μια θύρα USB 3.0, ένα Mini DisplayPort και μια συσκευή ανάγνωσης καρτών microSD, ενώ το προϊόν της Apple διαθέτει μόλις ένα βύσμα Lightning. Και παρατηρήστε πώς η Siri γιορτάζει επειδή το iPad πήρε πληκτρολόγιο.

     

     

    Η διαφήμιση κάνει επιπλέον αναφορές για την έλλειψη επεξεργαστή Intel στο iPad Pro. Οι υψηλότερες συνθέσεις του Surface Pro 4 με τους Core i7 επεξεργαστές που διαθέτουν μπορούν να ξεπεράσουν εύκολα το τελευταίο iPad Pro με το A9X chip του.


    H διαφήμιση τελειώνει με τον ισχυρισμό ότι: «Το Surface κάνει περισσότερα. Ακριβώς όπως εσείς." Όπως σημειώνεται από τους Verge, η Microsoft υποστηρίζει ότι "Επειδή καλείτε κάτι υπολογιστή δεν σημαίνει ότι ταιριάζει και με την περιγραφή."

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.