Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Κλείνει το Google+ Photos τον επόμενο μήνα

    Ξεκινώντας από την 1η Αυγούστου, η Google ξεκινάει την κατάργηση της παλιά υπηρεσίας, καταργώντας την πρώτα από το Android και στη συνέχεια από το Web και το iOS.

     

    Με ένα μήνυμα στην εφαρμογή Google+ Photos για Android, που προτρέπει τους χρήστες να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν την νέα εφαρμογή, η Google διαβεβαιώνει τους χρήστες ότι οι φωτογραφίες και τα video τους θα αποθηκευτούν στην νέα cloud υπηρεσία.

     

    Ίσως χρειαστεί λίγος κόπος για τη μεταφορά όλων των φωτογραφιών σας, αν έχετε αποθηκεύσει όλες τις φωτογραφίες σας στο παλιό σύστημα, αλλά κανείς δεν θα στεναχωρηθεί για το κλείσιμο της υπηρεσίας αυτής. Το νέο Google Photos προσφέρει μία καλύτερη υπηρεσία με καλύτερη παρουσίαση και λειτουργικότητα αν και έχουν αναφερθεί μερικά παράπονα για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων, όπως για παράδειγμα ότι η υπηρεσία αυτή συνεχίζει να ανεβάζει τις φωτογραφίες σας, ακόμα και αν εσείς έχετε απεγκαταστήσει την εφαρμογή.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.