Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα, λευκή, ASUS Radeon R9 Nano

    .
    Ακόμα είναι ασαφές το πότε η AMD θα επιτρέψει στους συνεργάτες της κατασκευαστές, να φτιάξουν τις δικής τους σχεδίασης Radeon R9 Nano, αν και φημολογείται ότι αυτό θα συμβεί στα τέλη του έτους. Μέχρι σήμερα όλες οι Nano είναι πανομοιότυπες, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στην λίστα του newegg. Η νέα ASUS έρχεται σε διαφορετικό χρώμα από όλες τις υπόλοιπες Nano του εμπορίου και πιο συγκεκριμένα λευκό. Το λευκό είναι γενικά ένα δύσκολο χρώμα για τους κατασκευαστές, από την άποψη ότι δεν είναι εύκολο να παραχθούν εξαρτήματα που υποβάλλονται σε αυξημένες θερμοκρασίες και διατηρούν σε βάθος χρόνου την λευκότητά τους. Τώρα τελευταία πάντως έχουν αρχίσει και εμφανίζονται μητρικές και κάρτες γραφικών με λευκό PCB.

     


    asus r9nano 4g white 2


    asus r9nano 4g white 4

     


    Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κάρτας, αυτά θα είναι τα ίδια με κάθε άλλης Nano του εμπορίου. Θυμίζουμε ότι οι Nano είναι εξοπλισμένες με τον πλήρη πυρήνα Fiji ο οποίος διαθέτει 4096 stream processors αρχιτεκτονικής GCN 1.2. Η μνήμη της ανέρχεται στα 4GB και είναι τύπου HBM(High Bandwidth Memory). Το μήκος της είναι μόλις 15 εκατοστά. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό θέμα για την κάρτα, στο οποίο υπάρχουν και links από reviews, εδώ: Η AMD ανακοινώνει και επίσημα την Radeon R9 Nano

     


    asus r9nano 4g white 3

     


    Η νέα λευκή Radeon R9 Nano της ASUS αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.