Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα Geforce GTX 980 WaterForce από την Gigabyte

    .
    Η νέα Geforce GTX 980 WaterForce μπορεί να τοποθετηθεί με ευκολία στα περισσότερα κουτιά υπολογιστών. Το σύστημα ψύξης της κάρτας έρχεται σε επαφή με όλα τα εξαρτήματά της, GPU, VRAM, MOSFET, οπότε δεν απαιτείται επιπλέον ανεμιστήρας πέραν του ανεμιστήρα των 120 χιλιοστών που είναι τοποθετημένος στο ψυγείο. Σύμφωνα με την Gigabyte το σύστημα ψύξης της WaterForce, είναι έως και 38,8% πιο αποτελεσματικό από ότι αυτό του reference μοντέλου της Nvidia και σχεδόν αθόρυβο.

     


    Gigabyte Waterforce card 1



    Gigabyte Waterforce cooling system

     


    Αυτό που ίσως να ενδιαφέρει περισσότερο τους αγοραστές της κάρτας, είναι οι ίδιες οι GPUs και κατά πόσο αυτές θα έχουν την δυνατότητα να φτάσουν σε υψηλούς χρονισμούς μέσω υπερχρονισμού. Η Gigabyte αναφέρει χαρακτηριστικά ότι μέσω της τεχνολογίας GPU Gauntlet Sorting technology, όπως την αναφέρει, οι GPUs που έχουν δοκιμαστεί και επιβεβαιωθεί ότι επιτυγχάνουν υψηλές επιδόσεις στον υπερχρονισμό, μόνο αυτές καταλήγουν στις νέες τις κάρτες WaterForce. Αυτό σημαίνει ότι οι GTX 980 WaterForce διαθέτουν σημαντικά περιθώρια υπερχρονισμού τόσο σε base όσο και σε boost λειτουργία.

     


    Gigabyte Waterforce card 2


    Gigabyte Waterforce video outs

     


    Η WaterForce διαθέτει dual link DVI-I, DVI-D, τρεις DisplayPorts και μία HDMI θύρα, LED φωτιζόμενο λογότυπο της Gigabyte, υποστηρίζει το GIGABYTE OC GURU II για πιο εύκολο overclocking, ενώ στην συσκευασία περιλαμβάνεται και gaming mouse pad από μικρο ίνες.

     


    Gigabyte Waterforce

     


    Περισσότερες πληροφορίες για την κάρτα μπορείτε να βρείτε εδώ: GV-N980WAOC-4GD

    • Powered by NVIDIA GeForce GTX 980 GPU
    • WATERFORCE All in One Closed Loop Water Cooling System
    • Flex Display Technology
    • Integrated with industry's best 4GB GDDR5 memory 256-bit memory interface
    • Features Dual-link DVI-I / DVI-D / HDMI / DisplayPort*3
    • BASE: 1228 MHz / BOOST: 1329MHz(1253/1354 MHz in OC Mode)
    • System power supply requirement: 600W(with two 8-pin external power connectors)

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.