Jump to content



  • SirMomus
    SirMomus

    Προβλήματα multitasking στα κορυφαία μοντέλα της Samsung, σύμφωνα με βίντεο

    Ποιος ο λόγος να έχεις 4GB RAM όταν δεν μπορείς να τρέξεις σωστά 5 εφαρμογές στο background; Αυτή η ερώτηση έχει απασχολήσει τις συζητήσεις όσον αφορά την απόδοση στο multitasking των νέων μοντέλων της Samsung: Galaxy Note 5 και Galaxy S6 Edge+.

     

    Βίντεο κάνουν το γύρο του διαδικτύου δείχνοντας τα νέα κορυφαία μοντέλα της Samsung να “σκοτώνουν” τις εφαρμογές παρασκηνίου, πράγμα που κάνει την άφθονη RAM να φαίνεται άχρηστη. Συγκεκριμένα, όταν ανοίξουμε και κλείσουμε περίπου πέντε εφαρμογές διαδοχικά και έπειτα προσπαθήσουμε να τις ξανά ανοίξουμε με την ίδια σειρά, η κάθε εφαρμογή κάνει επανεκκίνηση με αποτέλεσμα να περιμένουμε πολύ περισσότερη ώρα απ'ότι με κινητά που έχουν λιγότερη RAM. Τα βίντεο αυτά χαλάνε την εικόνα του UI της Samsung, TouchWiz, το οποίο ήδη συζητιέται αρνητικά σε πολλούς κύκλους της κοινότητας του Android.

     

    Ένα τέτοιο παράδειγμα κοινοποιήθηκε από το χρήστη του YouTube, DroidModderX ROOT Master, ο οποίος κατέγραψε ένα τεστ ταχύτητας αναμετρώντας το Galaxy Note 5 με το LG G4.

     

     

    Το βίντεο δείχνει ότι ενώ το Note 5 κέρδισε το γύρο έναρξης των εφαρμογών, έμεινε υπερβολικά πίσω στο δεύτερο γύρο επανέναρξης με αποτέλεσμα να τερματίσει 4 δεύτερα μετά το G4, που έχει 3GB RAM. Και άλλα βίντεο με το Note 5 να αντιμετωπίζει άλλους ισχυρούς αντίπαλους, είχαν ακριβώς την ίδια κατάληξη.
    Το ίδιο πρόβλημα είχε και το Galaxy S6 Edge+ όταν αντιμετώπισε το Nexus 6, με την αιτία να παραμένει ανεξήγητη μέχρι σήμερα. Αν η Samsung δε λύσει σύντομα το ζήτημα, το multitasking μπορεί να αποτελέσει φόβητρο για τους υποψήφιους αγοραστές των δύο μοντέλων.

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.