Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Το "Among Us" είναι το δημοφιλέστερο παιχνίδι όλων των εποχών με 500 εκατομμύρια παίκτες ανά μήνα

    Το Among Us έχει μετατραπεί από ένα άγνωστο indie game σε ένα υπέρλαμπρο αστέρι του gaming. Σύντομα το παιχνίδι θα είναι παντού: κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές, Nintendo Switch, ακόμη και κονσόλες Xbox. Μόνο τον Νοέμβριο, οπότε ήταν διαθέσιμο αποκλειστικά σε υπολογιστές και κινητά, 500 εκατομμύρια παίκτες έπαιξαν το παιχνίδι.

     

    Νέα στοιχεία από τη SuperData εκτιμούν ότι ο indie τίτλος της Innersloth έχει ξεπεράσει τον ανταγωνισμό με 500 εκατομμύρια MAUs, κερδίζοντας παιχνιδια με τζίρο δισεκατομμυρίων δολαρίων όπως το Honor of Kings, Roblox, ακόμη και το League of Legends. Η SuperData σημειώνει ακόμη ότι το παιχνίδι είναι "μακράν το πιο δημοφιλές παιχνίδι στην ιστορία του gaming από την άποψη των μηνιαίων παικτών". Δυστυχώς,  η μέθοδος δημιουργίας εσόδων του παιχνιδιού απέχει από το ιδανικό και έτσι αποφέρει πολύ λιγότερα κέρδη από τους ανταγωνιστές του, παρά την τιμή των 5 $ (είναι δωρεάν σε κινητά με mTX και προσθήκες εντός του παιχνιδιού).

     

    Το Among Us εξακολουθεί να βρίσκεται πίσω από τα μεγάλα ονόματα, στο σύνολο των παικτών, όπως το Minecraft (600 εκατομμύρια), το Dungeon Fighter Online (700 εκατομμύρια) και το CrossFire (1 δισεκατομμύριο).

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.