Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    “Ozone Road to Worlds” Το μέλλον γράφτηκε. Θα συμμετέχεις?

    Η διεθνής μάρκα gaming περιφερειακών, Ozone Gaming, έχει οργανώσει έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έχουν γίνει στον τομέα του gaming! Ο καθένας έχει μια ευκαιρία να λάβει μέρος στους τελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματος LOL (LCS) στο Βερολίνο.

    Με αυτό το giveaway η Ozone Gaming δίνει τη δυνατότητα να δείτε τους καλύτερους επαγγελματίες παίχτες να μάχονται για τη δόξα!

    O διαγωνισμός θα είναι διαθέσιμος από τις 22 Σεπτεμβρίου στις 16:00 μέχρι την 5η Οκτωβρίου στις 19:00, εκείνη τη στιγμή ο νικητής θα επιλεχθεί τυχαία και θα ανακοινωθεί στα social media της εταιρείας.

    Η τιμή περιλαμβάνει:

    • Δύο εισιτήρια για τους τελικούς του LCS που θα διεξαχθούν στο Βερολίνο στις 31 Οκτωβρίου στο Mercedes-Benz Arena. Ένα εισιτήριο για το νικητή και ένα για δεύτερο άτομο επιλογής του
    • Δύο εισιτήρια με επιστροφή για το Βερολίνο.
    • Διαμονή για δύο άτομα για δύο νύχτες 30 και 31 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Intercity Hotel Berlin δίπλα στο Mercedes-Benz Arena.
    • “Κουτί Ozone” που θα περιλαμβάνει Ozone προϊόντα


    Συμμετοχή:

    Η συμμετοχή θα είναι παγκόσμια μέσω του Twitter. Οι συμμετέχοντες, πρέπει να έχουν Twitter λογαριασμό και πρέπει να ακολουθούν το @OzoneGaming για να είναι επιλέξιμοι για το Ozone “Road to Worlds” Giveaway

    Το giveaway θα λάβει χώρα στο Ozone Road to Worlds Microsite.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.