Jump to content



  • SirMomus
    SirMomus

    Gears of War 4: επίσημο trailer και κυκλοφορία απο 11 Οκτωβρίου

    To Franchise του Gears of War είχε πάντα μεγάλη επιτυχία στους ιδιοκτήτες Xbox. Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια από το Gears of War 3, οι προσδοκίες για τον τελευταίο τίτλο του, είναι αναμφισβήτητα υψηλές. Καθώς φτάνουμε πιο κοντά στην επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Gears of War 4, ένα νέο trailer έχει κυκλοφορήσει για τον επερχόμενο τίτλο.

     

    Ενώ οι παίκτες θα θυμούνται τον Marcus Fenix από τους προηγούμενους τίτλους, στο Gears 4 θα πρωταγωνιστήσει μια νέα ομάδα η οποία αποτελείται από τον γιο του Fenix, το JD, και τους φίλους του, Del και Kait. Ο τίτλος θα αναδείξει στο μέγιστο τα γραφικά του Xbox One, όπως έκανε πέρυσι το Halo 5.

     

     

    Το Gears of War 4 θα είναι διαθέσιμο στις 11 Οκτωβρίου και θα είναι ένας τίτλος 'Play Anywhere' δηλαδή θα είναι προσβάσιμος τόσο στο Xbox One όσο και σε Windows 10 PC. Εκείνοι που έχουν προ-παραγγείλει το "Ultimate Edition" θα έχουν πρώιμη πρόσβαση στο παιχνίδι και θα είναι σε θέση να παίξουν τον τίτλο που αρχίζει από τις 7 Οκτωβρίου.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.