Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Acer κυκλοφόρησε την νέα της LCD οθόνη 34" B346CK

    Επιπλέον καλύπτει εκατό τοις εκατό το χρωματικό φάσμα sRGB και διαθέτει ρύθμιση θέσης σε έξι άξονες. Η B346CK έχει στερεοφωνικά ηχεία (3Wx2), και διαθέτει θύρα HDMI (με υποστήριξη MHL), θύρα DisplayPort και ένα USB 3.0 hub. Το μοντέλο αυτό στοιχίζει 799 δολάρια ενώ το μοντέλο με ανάλυση 2560x1080 έχει τιμή 599 δολάρια.

     

    acer b346c series

     

    Η νέες μας ultra-wide οθόνες είναι σχεδιασμένες για αυτούς που επιθυμούν να εμφανίζουν υψηλής ποιότητας γραφικά με λεπτομέρειες χωρίς να χρειάζεται να κάνουνε scroll για να δούνε όλη την εικόνα”, δήλωσε ο Ronald Lau, υπεύθυνος για την Acer America.

     

    "Τα υψηλής ανάλυσης panels προσφέρουν κρυστάλλινη εικόνα και η ρυθμιζόμενη βάση διευκολύνει πολύ τη θέαση. Οι επαγγελματίες IT θα εκτιμήσουν τη συνδεσιμότητα, τη χαμηλή κατανάλωση και το σύστημα VESA για την τοποθέτηση εξοικονομώντας πολύτιμο χώρο”.

     

    9HgV2K sKsLniyXLGzrgvBCa kXZDN6GCDpdf36wUHE


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.