Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Acer ανακοίνωσε την οθόνη XG270HU με AMD Freesync

    Η οθόνη αυτή στις 27" έχει ανάλυση 2560 x 1440 και ρυθμό ανανέωσης της οθόνης στα 144 Hz και ένα πολύ λεπτό σκελετό που προσφέρει άνετη θέαση. Με τη τεχνολογία FreeSync, η XG270HU συγχρονίζει τα καρέ που προβάλoνται στην οθόνη με τα καρέ της κάρτας γραφικών ώστε να μην υπάρχει το ενοχλητικό φαινόμενο του screen tearing και του stuttering. Η τεχνολογία αυτή ελαχιστοποιεί το lag και το latency, προσφέροντας έτσι μια ομαλή ροή παιχνιδιού. Με το πολύ λεπτό frame μεγαλώνει η επιφάνεια θέασης και είναι ιδανική για στήσιμο πολλών οθονών μαζί. Με τον πολύ γρήγορο χρόνο απόκρισης στο 1 ms διασφαλίζει ότι δεν θα συναντήσετε το πολύ ενοχλητικό φαινόμενο του ghosting στις γρήγορες εναλλαγές σκηνών.
    Η XG270HU έχει την ιδιαίτερη πορτοκαλί λουρίδα, στο κάτω μέρος και στη βάση της, που έχουν όλα τα gaming προϊόντα της Acer. Επίσης διαθέτει θύρα HDMI 2.0, dual-link DVI, DisplayPort 1.2 και 2 x 2W ηχεία. Για να ελαττωθεί ο κίνδυνος στα μάτια μετά από πολύωρη παρακολούθηση η XG270HU διαθέτει την τεχνολογία της Acer, EyeProtect. Αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιεί μία πολύ σταθερή παροχή ισχύος που εξαφανίζει το τρεμόπαιγμα της οθόνης. Το ComfyView μειώνει επίσης την αντανάκλαση από τα φώτα του περιβάλλοντος και αυτόματα μειώνει τη φωτεινότητα ανάλογα με τον φωτισμό. Διαθέτει επίσης ένα φίλτρο για την μείωση στην έκθεση στο εκπεμπόμενο μπλε φως.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.