Jump to content



  • SirMomus
    SirMomus

    Popcorn Time...Τέλος!

    Η torrent-based streaming υπηρεσία ταινιών και τηλεόρασης Popcorn Time φαίνεται να φτάνει στο τέλος της. Oι δημιουργοί προσπάθησαν να σώσουν την τεχνολογία Popcorn Time οθώντας το έξω από τον ηθικό τομέα της γκρίζας ζώνης του διαδικτύου, με την έναρξή τους για την νόμιμη υπηρεσία Butter. Όπως φαίνεται όμως, μάλλον είναι πολύ αργά για να σώσουν την κληρονομιά τους.

     

    Η απόφαση να κλείσει το Popcorn Time έρχεται μετά τις εκτεταμένες επιθέσεις DNS και παραποιήσεις που κατέστησαν δύσκολο για τους προγραμματιστές να μεταφέρουν με επιτυχία την ιστοσελίδα.

     

    Το popcorntime.io έχει "πέσει", αλλά η αποθηκευμένη έκδοση της ιστοσελίδας περιλαμβάνει μια σημείωση:

     

    ""Μετά τις ανακοινώσεις για το μικρό μας αδελφό (Butter), έχουμε κακά μαντάτα. Τις τελευταίες μέρες κάποιος επιτίθεται στις υποδομές μας, κυρίως την υπηρεσία DNS μας και δεν μπορούμε να πείσουμε τον παροχέα μας https://gandi.net ότι είμαστε εμείς και θέλουμε να μείνουμε συνδεδεμένοι. Κάνουμε το καλύτερό μας για τη διατήρηση της υπηρεσίας, αλλά σήμερα δεν μπορούμε να δώσουμε καμία πρόβλεψη για το αν τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Παρακαλούμε αναμείνατε, δουλεύουμε σκληρά, μέρα και νύχτα για να διευθετηθεί το θέμα.""

     

    Εξακολουθούν να υπάρχουν οι κλώνοι της υπηρεσίας, αλλά υπάρχουν και άλλα προβλήματα, όπως ότι η δημοφιλής βιβλιοθήκη του Popcorn Time YTS (παλαιότερα γνωστή ως YIFY) γνώρισε παγκοσμίως διακοπές, και οι παραλλαγές εξακολουθούν να στοχοποιούνται από ρυθμιστικές αρχές όπως η MPAA.

     

    Το Butter δεν είναι σαφές αν λειτουργήσει κανονικά, καθώς και αυτό έχει στοχοποιηθεί. Το πρότζεκτ είναι διαθέσιμο στο GitHub, παρόλα αυτά θα πρέπει να περιμένουμε να ηρεμήσουν τα πράγματα.

     

    Σε κάθε περίπτωση, είναι ασφαλές να πούμε ότι ο χρόνος τουPopcorn Time τελειώνει και τα συντρίμια του είναι απίθανο να διασωθούν. Ήταν διασκεδαστικό, όσο διήρκεσε.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.