Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Ανεπιβεβαίωτες βαθμολογίες στο "Procyon AI Inference Scores" της UL Solutions, δίνουν ψευδή εικόνα για την απόδοση των συσκευών της Apple

      Πατήστε παύση στις συγκρίσεις μέχρι να υπάρξει επίσημη επικύρωση

    Παρατηρήθηκε πρόσφατα η εμφάνιση των βαθμολογιών "Procyon AI Inference Benchmark for macOS" που χρησιμοποιούνται για τη σύγκριση των επιδόσεων AI των συσκευών της Apple με τα τελευταία τσιπ Meteor Lake της Intel. Ωστόσο, η UL Solutions, η δημιουργός του Procyon AI Inference Benchmark, εξέδωσε δελτίο τύπου για να διευκρινίσει ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ακόμη διαθέσιμη επίσημη έκδοση του benchmark για macOS.

     

    Η UL Solutions τονίζει ότι τυχόν βαθμολογίες του MacOS Procyon AI Inference που κυκλοφορούν δεν ισχύουν για συγκριτικούς σκοπούς και ενδέχεται να παραποιούν την πραγματική απόδοση AI των συσκευών της Apple. Συμβουλεύουν θερμά τους δημοσιογράφους τεχνολογίας να αποφεύγουν να χρησιμοποιούν αυτές τις βαθμολογίες στα άρθρα τους, καθώς θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε παραπλανητικά συμπεράσματα.

     

    Η εταιρεία αναγνωρίζει την αυξανόμενη ζήτηση για ένα συμβατό με το macOS Procyon AI Inference Benchmark, και ενώ έχουν ακούσει αυτά τα αιτήματα, προς το παρόν δεν έχουν συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με την προσθήκη υποστήριξης για νέες πλατφόρμες. Ωστόσο, διαβεβαιώνουν ότι θα κρατούν την κοινότητα ενήμερη εάν υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με το benchmark.

     

    Μέχρι να κυκλοφορήσει μια επίσημη και επικυρωμένη έκδοση macOS του Procyon AI Inference Benchmark, οι δημοσιογράφοι τεχνολογίας θα πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν παρουσιάζουν συγκρίσεις επιδόσεων AI που αφορούν συσκευές της Apple. Αντ' αυτού, θα πρέπει να βασίζονται σε καθιερωμένα εργαλεία συγκριτικής αξιολόγησης ειδικά σχεδιασμένα για macOS ή να χρησιμοποιούν εναλλακτικές προσεγγίσεις για την αξιολόγηση των δυνατοτήτων AI σε διαφορετικές πλατφόρμες.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.