Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η εφαρμογή Unison της Intel θα συγχρονίζει τα συσκευές με iOS και Android με τον υπολογιστή σας

    Η Intel ανακοίνωσε μια ενδιαφέρουσα νέα εφαρμογή που ονομάζεται Unison, η οποία στοχεύει να συνδέσει «απρόσκοπτα» υπολογιστές που "τροφοδοτούνται" από την Intel με smartphone -- όχι μόνο τηλέφωνα Android αλλά και συσκευές iOS. 
    Ακολουθώντας αυτό που λέει η Intel είναι μια «απλή διαδικασία σύζευξης», η εφαρμογή Unison θα επιτρέψει στους υπολογιστές να αναπαράγουν τέσσερις βασικές λειτουργίες του συνδεδεμένου τηλεφώνου. Θα μπορούν να απαντούν και να κάνουν κλήσεις, θα μπορούν να μοιράζονται φωτογραφίες και αρχεία (οι φωτογραφίες που λαμβάνονται με το τηλέφωνο θα εμφανίζονται σε μια συγκεκριμένη εφαρμογή της Unison στον υπολογιστή), θα μπορούν να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα και τέλος, θα μπορούν να λαμβάνουν (και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να απαντούν σε) ειδοποιήσεις που λαμβάνει το τηλέφωνο. Αν η εφαρμογή Unison είναι κλειστή, τότε οι ειδοποιήσεις θα βρίσκονται μέσω του κέντρου ειδοποιήσεων των Windows.

     

    Intel_Unison_Image_Features.webp

     

    "Το πλεονέκτημα που μπορούμε να φέρουμε σε έναν χρήστη υπολογιστή που έχει έναν καλά σχεδιασμένο υπολογιστή με Windows είναι ότι δεν χρειάζεται να επιλέξει τη συσκευή του με βάση τον υπολογιστή που έχει. Έχει iPhone, τηλέφωνο Android, οποιαδήποτε συσκευή θέλει να χρησιμοποιήσει να είναι σε θέση να συνδεθεί με αυτή τη δυνατότητα», δήλωσε στο The Verge ο Josh Newman, Αντιπρόεδρος καινοτομίας κινητής τηλεφωνίας της Intel. "Όταν βρίσκεστε... στον φορητό υπολογιστή σας και λαμβάνετε ειδοποιήσεις ή μηνύματα κειμένου στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να αφήσετε το κινητό στην τσάντα σας και να συνεχίσετε απρόσκοπτα τη ροή της εργασίας σας."


    Πηγή
    Φωτογραφία: Intel
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.