Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Google αποσύρει τη λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων του Chrome τον επόμενο μήνα, λέγοντας ότι δεν είναι πλέον απαραίτητη

    Σε μια ανάρτηση στο φόρουμ υποστήριξης της Google, ο Υπεύθυνος Υποστήριξης του Chrome Craig ανακοίνωσε ότι στην έκδοση 100 του Chrome για κινητά, θα καταργηθεί η δυνατότητα εξοικονόμησης δεδομένων του προγράμματος περιήγησης. Αναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας αυτής της έκδοσης αναμένεται στις 29 Μαρτίου 2022. 
    Η λειτουργία θα σταματήσει επίσης να λειτουργεί σε προηγούμενες εκδόσεις του προγράμματος περιήγησης από εκείνη την ημέρα. Εκτός από πολλές βελτιώσεις στο Chrome τα τελευταία χρόνια για τη μείωση της χρήσης δεδομένων και τη βελτίωση των χρόνων φόρτωσης σελίδων, η Google έχει δει επίσης μείωση του κόστους δεδομένων κινητής τηλεφωνίας σε πολλές χώρες. Έτσι, πιστεύει ότι η λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων δεν είναι πλέον σχετική στον σημερινό κόσμο.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.