Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Google θα καταργήσει την καρτέλα Ταινίες και TV από το Google Play Store

    Πέρυσι, η διεπαφή χρήστη της εφαρμογής Google TV επανασχεδιάστηκε πλήρως και μετατράπηκε σε κόμβο για περιήγηση ταινιών και εκπομπών από τις αγαπημένες εφαρμογές streaming. Τώρα φαίνεται ότι έρχονται περισσότερες αλλαγές στην πλατφόρμα καθώς η Google ανακοίνωσε ότι τον Μάιο του 2022, οι ταινίες ή οι τηλεοπτικές εκπομπές δεν θα είναι πλέον διαθέσιμες στο Google Play store. Αντίθετα, η εφαρμογή Google TV θα είναι το επίσημο μέρος για την αγορά, την ενοικίαση και την παρακολούθηση ταινιών και εκπομπών σε συσκευές Android. Άλλες εφαρμογές, παιχνίδια και βιβλία θα συνεχίσουν να υπάρχουν στο κατάστημα. Στο Google TV, η εμπειρία χρήσης των Ταινιών & TV Google Play θα παραμείνει η ίδια και οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση στις πιο πρόσφατες νέες κυκλοφορίες, ενοικιάσεις και προσφορές. Όταν ο χρήστης εισέρχεται στην νέα εφαρμογή Google TV, θα εμφανίζεται καρτέλα "Αγορά" όπου θα μπορεί να βρεί όλους τους τίτλους που προσφέρονται από την υπηρεσία αυτή.

    Συνοπτικά, οι επερχόμενες αλλαγές είναι οι παρακάτω;

    • Το αγορασμένο περιεχόμενο θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμο στην εφαρμογή Google TV.
    • Οι αγορές στην εφαρμογή Google TV θα εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες για κοινή χρήση με την οικογένεια.
    • Οι πιστωτικές κάρτες Play και οι δωροκάρτες Play μπορούν ακόμα να χρησιμοποιηθούν για αγορές στην εφαρμογή Google TV.
    • Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη λίστα επιθυμιών σας στην εφαρμογή Google TV.
    • Η δυνατότητα να ζητάτε επιστροφές χρημάτων για τις αγορές σας στο Google Play εξακολουθεί να παραμένει.
    • Η λίστα επιθυμιών και οι κριτικές σας είναι διαθέσιμες για λήψη μέσω του συνδέσμου takeout.google.com.

    Η μόνη διαφορά είναι ότι, εάν υπάρχει ένας τίτλος που θέλετε να παρακολουθήσετε, θα πρέπει να μεταβείτε στην αποκλειστική εφαρμογή Google TV αντί στο Play Store για να τον βρείτε.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.