Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Bug στα έγγραφα Google με τη χρήση συγκεκριμένης ακολουθίας λέξεων

    Ένα σφάλμα στα Έγγραφα Google προκαλεί τη διακοπή λειτουργίας του όταν μια σειρά λέξεων πληκτρολογείται σε ένα έγγραφο που ανοίγει με τον ηλεκτρονικό επεξεργαστή κειμένου, σύμφωνα με το BleepingComputer.com.

    Τα Έγγραφα Google σταματούν να λειτουργούν πληκτρολογείται η ακολουθία "And. And. And. And. And." και είναι ενεργοποιημένη η "Εμφάνιση πρότασης γραμματικής". Ένας χρήστης των Εγγράφων Google, ο Pat Needham, ανέφερε το ζήτημα στο φόρουμ βοήθειας των Google Docs Editors. Ένας άλλος χρήστης, ο Sergii Dymchenko, είπε ότι επαναλαμβανόμενες ακολουθίες κειμένου όπως χορδές όπως "But. But. But. But. But." προκάλεσε την ίδια αντίδραση. Μερικοί επίσης παρατήρησαν ότι βάζοντας οποιονδήποτε από τους όρους όπως "Also, Therefore, And, Anyway, But, Who, Why, Besides, However," με τον ίδιο τρόπο, πέτυχαν το ίδιο αποτέλεσμα. Μετά τη διακοπή λειτουργίας, ενδέχεται να μην είναι δυνατή η πρόσβαση στο έγγραφο, καθώς κάτι τέτοιο θα προκαλούσε ξανά διακοπή λειτουργίας.

    Το BleepingComputer μπόρεσε να αναπαράγει το ζήτημα χθες το βράδυ και επικοινώνησε με την Google. Η Google δήλωσε ότι γνωρίζει το σφάλμα και εργάζεται για μια διόρθωση.

    Έως ότου η Google έχει μια απάντηση ως προς το τι προκαλεί αυτό το πρόβλημα, ίσως είναι συνετό να απενεργοποιήσετε τις προτάσεις γραμματικής μεταβαίνοντας στα Εργαλεία->Ορθογραφία και γραμματική και αφαιρέστε την επιλογή "Εμφάνιση προτάσεων γραμματικής". Εάν το σφάλμα έχει ήδη γίνει και δεν έχετε πρόσβαση στο εν λόγω Έγγραφο Google, ενδέχεται να υπάρχει λύση. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Έγγραφα Google για κινητά για πρόσβαση στο έγγραφο, αφαιρέστε τις την ακολουθία λέξεων και το αρχείο μετά θα ανοίξει κανονικά.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.