Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Apple ανακοινώνει τη λειτουργία "Tap to Pay" που θα επιτρέψει στα iPhone να δέχονται ανέπαφες πληρωμές

    Η Apple ανακοίνωσε τα σχέδιά της να εισαγάγει μια νέα λειτουργία Tap to Pay για το iPhone που μετατρέπει τη συσκευή σε τερματικό ανέπαφων πληρωμών. Μέσα στο 2022, οι έμποροι στις ΗΠΑ θα μπορούν να δέχονται Apple Pay και άλλες ανέπαφες πληρωμές, όπως πιστωτικές κάρτες και χρεωστικές κάρτες, χρησιμοποιώντας ένα iPhone και μια εφαρμογή iOS. Το Tap to Pay στο iPhone θα είναι διαθέσιμο για πλατφόρμες πληρωμών και προγραμματιστές εφαρμογών για ενσωμάτωση στις εφαρμογές τους για iOS και θα προσφέρεται ως επιλογή πληρωμής στους πελάτες τους. Το Stripe θα είναι η πρώτη πλατφόρμα πληρωμών που θα προσφέρει το Tap to Pay στο iPhone στους πελάτες του, ενώ σύμφωνα με την Apple, πρόσθετες πλατφόρμες πληρωμών και εφαρμογές θα ακολουθήσουν αργότερα φέτος.

    Μόλις κυκλοφορήσει το Tap to Pay στο iPhone, οι έμποροι θα μπορούν να ξεκλειδώνουν την αποδοχή ανέπαφων πληρωμών μέσω μιας υποστηρικτικής εφαρμογής iOS. Στο ταμείο, ο έμπορος θα ζητήσει από τον πελάτη να κρατήσει το iPhone ή το Apple Watch του κοντά στο iPhone του εμπόρου και στη συνέχεια η πληρωμή θα ολοκληρωθεί με ασφάλεια χρησιμοποιώντας την τεχνολογία NFC. Δεν απαιτείται πρόσθετο υλικό για την αποδοχή των ανέπαφων πληρωμών. Με το Tap to Pay στο iPhone, τα δεδομένα πληρωμών των πελατών προστατεύονται και ότι όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω της δυνατότητας είναι κρυπτογραφημένες, σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου της εταιρίας.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.