Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η BMW θα παρουσιάσει ένα αυτοκίνητο που αλλάζει χρώμα «Με το πάτημα ενός κουμπιού» στην CES

    Η Έκθεση Consumer Electronics 2022 έρχεται σύντομα και διάφορες αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν σχέδια να κάνουν σημαντικές αποκαλύψεις στην εκδήλωση τεχνολογίας του Λας Βέγκας. Η Hyundai, η Mercedes-Benz, η General Motors και μια πληθώρα προμηθευτών αυτοκινήτων θα εκπροσωπούνται όλοι εκεί, όπως και η BMW. Εκτός από την έκδοση του νέου της ηλεκτρικού SUV, του iX M60, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία αναμένεται να αποκαλύψει κάποια εντυπωσιακά εντυπωσιακή τεχνολογία: μπογιά που αλλάζει χρώμα.

    Σύμφωνα με την BMW, «στην έκθεση [CES] θα γίνει για πρώτη φορά επίδειξη της τεχνολογίας που αλλάζει το εξωτερικό χρώμα ενός οχήματος με το πάτημα ενός κουμπιού». 

    Δεν είναι σαφές σε ποιο όχημα θα παρουσιαστεί η τεχνολογία, σε πόσα χρώματα μπορεί να αλλάξει κ.λπ. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι η βαφή ενός αυτοκινήτου θα αλλάξει χρώματα κατόπιν εντολής. Θα ήταν λογικό αυτή η τεχνολογία να επιδεικνύεται στο υψηλής απόδοσης iX M60. Το iX M60 αναμένεται να διατηρήσει την ίδια μπαταρία 111,5 kWh και διπλούς κινητήρες με το iX xDrive50 του 2022, αν και πιθανότατα θα έχει πολύ μεγαλύτερη ισχύ. Επί του παρόντος, η έκδοση xDrive50 του iX έχει 516 ίππους, που είναι ακόμα υπεραρκετοί για ένα SUV του μεγέθους του. Δεν έχει φανεί ακόμη αν θα έχει περισσότερη ισχύ από το επερχόμενο XM της BMW.

    Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να ξεκινήσει η CES την πρώτη εβδομάδα του 2022 για να μάθουμε πώς θα λειτουργήσει αυτή η τεχνολογία. Είτε πρόκειται για βαφή, είτε για στρώση βινυλίου ή κάτι εντελώς διαφορετικό, θα το δούμε να αλλάζει αποχρώσεις το νέο έτος.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.