Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Broadcom συζητά για την εξαγορά της VMware

    Η Broadcom, βρίσκεται σε συζητήσεις για την απόκτηση της VMware, ενώ ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα καμία συμφωνία, σύμφωνα με έγκυρες πηγές.

    Μια πιθανή εξαγορά της VMware θα έδινε στην Broadcom μεγαλύτερη παρουσία στο cloud computing, όπου η VMware συνεργάζεται με την Amazon Web Services, τον ηγέτη της αγοράς. Θα σηματοδοτήσει ένα νέο πεδίο ενδιαφέροντος για την Broadcom, η οποία διευθύνεται από τον Hock E. Tan.

    Η Broadcom, η οποία εδρεύει στη Σιγκαπούρη αλλά έχει μεταφέρει την έδρα της στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, αρχικά αγόρασε κυρίως άλλες εταιρείες τσιπ. Όμως, από τη στιγμή που η συμφωνία της για την αγορά της αμερικανικής κατασκευάστριας τσιπ Qualcomm μπλοκαρίστηκε τον Μάρτιο του 2018 από τον Πρόεδρο Donald J. Trump για λόγους εθνικής ασφάλειας, η Broadcom έχει διαφοροποιήσει τους στόχους της. Αγόρασε την εταιρεία λογισμικού CA Technologies για 18,9 δισεκατομμύρια δολάρια αργότερα εκείνο το έτος και ένα τμήμα ασφάλειας της Symantec για 10,7 δισεκατομμύρια δολάρια το 2019.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Mike Blake/Reuters
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.