Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Google καταργεί την εφαρμογή Google Pay στις ΗΠΑ

    Η Google ανακοίνωσε ότι το Google Pay κλείνει στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Ιούνιο, καθώς η αυτόνομη εφαρμογή έχει αντικατασταθεί σε μεγάλο βαθμό από το Google Wallet. Η εταιρεία αναφέρει ότι η κίνηση αυτή έχει σχεδιαστεί για να απλοποιήσει τις εφαρμογές πληρωμών της. Μετά το κλείσιμο της αυτόνομης εφαρμογής στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα είναι διαθέσιμη μόνο στη Σιγκαπούρη και την Ινδία.

     

    Παρόλο που η αλλαγή μπορεί να φαίνεται ξαφνική, είναι λογικό για την Google να ενοποιήσει και να απλοποιήσει τις εφαρμογές πληρωμών της για να κάνει τις υπηρεσίες της λιγότερο συγκεχυμένες για τους χρήστες της, καθώς στηρίζει το Google Wallet ως την go-to, μοναδική εφαρμογή για τις λειτουργίες πληρωμών της.

    Οι χρήστες μπορούν να συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση στις πιο δημοφιλείς λειτουργίες της εφαρμογής απευθείας από το Google Wallet, το οποίο σύμφωνα με την Google χρησιμοποιείται πέντε φορές περισσότερο από την εφαρμογή Google Pay στις Ηνωμένες Πολιτείες.

     

    Μετά τις 4 Ιουνίου, οι χρήστες δεν θα μπορούν πλέον να στέλνουν, να ζητούν ή να λαμβάνουν χρήματα μέσω της αμερικανικής έκδοσης της εφαρμογής Google Pay. Οι χρήστες έχουν περιθώριο μέχρι εκείνη την ημερομηνία να δουν και να μεταφέρουν το υπόλοιπο του Google Pay στον τραπεζικό τους λογαριασμό μέσω της εφαρμογής. Εάν εξακολουθείτε να έχετε χρήματα στο λογαριασμό σας μετά την ημερομηνία αυτή, μπορείτε να δείτε και να μεταφέρετε τα χρήματά σας στην τράπεζά σας από την ιστοσελίδα του Google Pay.

     

    Οι χρήστες που χρησιμοποίησαν την εφαρμογή Google Pay για να βρουν προσφορές και συμφωνίες μπορούν ακόμα να το κάνουν χρησιμοποιώντας το νέο προορισμό για προσφορές στην αναζήτηση Google, αναφέρει η εταιρεία.

     

    Το Google Wallet είναι το κύριο μέρος της εταιρείας για πληρωμές μέσω κινητού στις Ηνωμένες Πολιτείες και πιθανότατα θα παραμείνει έτσι. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας για να πληρώνετε σε καταστήματα, να επιβιβάζεστε σε αεροπλάνο, να χρησιμοποιείτε μέσα μεταφοράς, να αποθηκεύετε κάρτες πιστότητας, να αποθηκεύετε άδειες οδήγησης και να εκκινείτε το αυτοκίνητό σας μέσω ενός ψηφιακού κλειδιού.

     

    Η Google αναφέρει ότι εκατομμύρια άνθρωποι σε περισσότερες από 180 χώρες χρησιμοποιούν το Google Pay για να κάνουν check out όταν ψωνίζουν σε υπολογιστές, κινητά και καταστήματα.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Alex Tai/SOPA Images/LightRocket / Getty Images
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.