Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Unity απέρριψε την προσφορά εξαγοράς από την AppLovin

    Η Unity απέρριψε την προσφορά της AppLovin να αγοράσει την εταιρεία σε μια συμφωνία συνολικής αξίας 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων και αντ 'αυτού θα προχωρήσει με ένα σχέδιο αγοράς της εταιρείας τεχνολογίας διαφημίσεων και λογισμικού δημιουργίας εσόδων ironSource, δήλωσε η εταιρεία τη Δευτέρα. 
    Η AppLovin προσφέρθηκε να αγοράσει την εταιρία Unity την περασμένη εβδομάδα υπό τον όρο ότι η Unity θα εγκαταλείψει τη συμφωνία της με την ironSource ύψους 4,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η συγχώνευση με την AppLovin θα έδινε στη Unity το 55% των μετοχών της εταιρείας αλλά μόνο το 49% των δικαιωμάτων ψήφου και ο διευθύνων σύμβουλος John Riccitiello θα διατηρούσε τον ίδιο ρόλο. Αλλά η Unity είπε ότι η προσφορά της AppLovin δεν ήταν αρκετά καλή για να σταματήσει τη συμφωνία με την ironSource. Η εταιρεία είπε ότι η συμφωνία δεν θα ήταν προς το συμφέρον των μετόχων και «δεν αναμένεται εύλογα να καταλήξει σε μια «καλύτερη πρόταση» όπως ορίζεται στη συμφωνία συγχώνευσης της Unity με την ironSource».


    Πηγή
    Φωτογραφία: Unity
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.