Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Ο Mark Zuckerberg επιβεβαιώνει ότι τα NFT έρχονται στο Instagram

    Μιλώντας στο SXSW, ο Mark Zuckerberg επιβεβαίωσε ότι τα ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα (NFT) θα φτάσουν στο Instagram «στο εγγύς μέλλον». «Εργαζόμαστε για να φέρουμε τα NFT στο Instagram σύντομα», είπε. Δεν διευκρίνισε πώς ακριβώς θα διαμορφωνόταν αυτό, αλλά πρότεινε ότι οι άνθρωποι θα μπορούσαν να επιδείξουν τα υπάρχοντα NFTs τους και ενδεχομένως να δημιουργήσουν νέα. "Δεν είμαι έτοιμος να ανακοινώσω ακριβώς τι θα γίνει σήμερα. Αλλά τους επόμενους αρκετούς μήνες, η δυνατότητα να εισάγετε μερικά από τα NFTs σας, και με την πάροδο του χρόνου να είναι δυνατό να δημιουργηθόυν νέα σε αυτό το περιβάλλον."

    Μιλώντας την Τρίτη, ο Zuckerberg είπε επίσης ότι τα NFT θα μπορούσαν κάποια μέρα να παίξουν ρόλο στο ενδεχόμενο metaverse της εταιρείας. «Ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι το ρούχο που φοράει το άβατάρ σας στο metaverse, μπορεί να κοπεί ως NFT και να μπορείτε να το μεταφέρεις όπου θέλετε», είπε, τονίζοντας ότι «Υπάρχουν αρκετές τεχνικές λεπτομέρειες που πρέπει να επιλυθούν προτού συμβεί κάτι τέτοιο».


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.