Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Napster εξαγοράζεται ξανά, αυτή τη φορά με μια στροφή στο web3 στα σκαριά

    To Napster εξαγοράστηκε ξανά, αυτή τη φορά από δύο εταιρείες από τον τομέα web3: την Hivemind και την Algorand. O ιδρυτής της Hivemind Matt Zhang έγραψε στο LinkedIn το παρακάτω κείμενο: «Αγαπητοί φίλοι, είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε το γεγονός ότι κάναμε το Napster Group ιδιωτικό και φέρνουμε την εμβληματική μουσική επωνυμία στο web3. Η ασταθής αγορά και οι αβέβαιοι καιροί συχνά φέρνουν συναρπαστικές ευκαιρίες. Στη Hivemind, πιστεύουμε στην εδραίωση της θέσης και στη δημιουργία διαρκούς αξίας. Η μουσική x Web3 είναι ένας από τους πιο συναρπαστικούς χώρους που έχουμε συναντήσει και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Emmy Lovell και πολλά ταλέντα για να ξεκλειδώσουν την αξία για ολόκληρο το οικοσύστημα και να φέρουν επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι καλλιτέχνες και οι θαυμαστές απολαμβάνουν τη μουσική».

    Η Lovell διορίστηκε μεταβατική διευθύνουσα σύμβουλος της Napster, με την πρώην στέλεχος της WMG να αποχωρεί από τον προηγούμενο ρόλο της ως επικεφαλής στρατηγικής, έχοντας ενταχθεί στην εταιρεία τον Απρίλιο του 2021 λίγο μετά την τελευταία εξαγορά της από την εταιρεία VR (Virtual Reality) μουσικής, την MelodyVR. Στη συνέχεια, η πρόσφατα συγχωνευθείσα εταιρεία διαγράφηκε από το χρηματιστήριο AIM στο Ηνωμένο Βασίλειο ως μέρος του σχεδίου της να επαναλανσάριστεί ως μια υβριδική υπηρεσία ροής μουσικής / βίντεο / VR αργότερα αυτό το έτος και στη συνέχεια να εισαχθεί ξανά στο χρηματιστήριο στις ΗΠΑ.

    Οι νέοι ιδιοκτήτες φαίνεται να στρέφουν αυτή τη στρατηγική με έμφαση στο web3. Θα υπάρχουν πολλά για να δούμε γύρω από αυτά τα σχέδια. Για παράδειγμα, η Hivemind και η Algorand δεν είναι οι μόνες εταιρείες που συμμετέχουν: έχουν μια «κοινοπραξία επενδυτών» που περιλαμβάνει την ATC Management, την BH Digital και την G20 Ventures.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.