Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Intel και Google Cloud παρουσιάζουν νέο επεξεργαστή για τη βελτίωση της απόδοσης των data center

    Η Intel και η υπηρεσία Google Cloud ανακοίνωσαν σήμερα ότι κυκλοφόρησαν ένα από κοινού σχεδιασμένο επεξεργαστή που μπορεί να κάνει τα κέντρα δεδομένων πιο ασφαλή και αποτελεσματικά. Ο επεξεργαστής E2000, με την κωδική ονομασία Mount Evans, αναλαμβάνει το έργο της συσκευασίας δεδομένων για δικτύωση από τις μονάδες κεντρικής επεξεργασίας (CPU) των διακομιστών, που κάνουν τον κύριο υπολογισμό. Προσφέρει επίσης καλύτερη ασφάλεια μεταξύ διαφορετικών πελατών που μπορεί να μοιράζονται CPU στο cloud, εξήγησε ο αντιπρόεδρος μηχανικής της Google, Amin Vahdat.

    Οι επεξεργαστές αποτελούνται από βασικούς επεξεργαστές που ονομάζονται πυρήνες. Μπορεί να υπάρχουν εκατοντάδες πυρήνες σε ένα τσιπ και μερικές φορές μπορεί να διαρρεύσουν πληροφορίες μεταξύ τους. Το E2000 δημιουργεί ασφαλείς διαδρομές σε κάθε πυρήνα για να αποτρέψει ένα τέτοιο σενάριο. Οι εταιρείες εκτελούν ολοένα και πιο περίπλοκους αλγόριθμους, χρησιμοποιώντας προοδευτικά μεγαλύτερα σύνολα δεδομένων, σε μια εποχή που η βελτίωση της απόδοσης των τσιπ όπως οι CPU επιβραδύνεται. Ως εκ τούτου, οι εταιρείες cloud αναζητούν τρόπους για να κάνουν τα κέντρα δεδομένων πιο παραγωγικά.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.